Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ochucení čaje

Možná, že sdělím něco, co hodně hospodyň dělá, ale mnoho našich přátel o naší praktice nevěděla. V současné době, kdy se slevní citrony, tak vymačkám ze 4 až 6 citronů šťávu do zavařovací sklenice 0,7 l a doplnít krystalových cukrem, čímž mě vznikne citronový cukr, kterým pak dodělávám uvařený čaj. Toto skladuji v lednici.

heladon

07. 06. 2010


Přidat komentář
Robin Bortlík
Včem je tohle lepší než dávat přímo citrón s cukrem do čaje? Nebo je to jen takové... ozvláštnění, třeba, když příjde navštěva :)

Robin Bortlík 08. 06. 2010, 08:24

mozek
Je to velmi jednoduchý způsob, který mám stále po ruce. Pokud toto dělám samostatným citronem, musím jej do každého čaje rozkrojit a pokud nevařím denně čaj, stále mě nějaká půlka zůstává. Nemusíme vždy mít doma po ruce citron. Mám se tento zpsob osvědčil a praktikujeme to již hodně let. Toto děláme vždy, když jsou citrony na trhu nejlevnější.

mozek 08. 06. 2010, 14:27

Facebook komentáře