Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ohřívání v páře

Možná, že to všechny hospodyňky neví, že v páře se mohou ohřívat omelety, palačinky, lívance nebo svitek.

heladon

03. 05. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
Zjistil jsem, že se v páře dají výborně ohřívat i klasické smažené řízky. Aby nenavlhly, balím je do papíru na pečení, možná by šel i mikrotenový sáček. A z jiného soudku, ale stále o páře: úžasné jsou brambory vařené v páře.

Jakub 01. 07. 2010, 11:40

heladon
Brambory vařené v páře naztrácí žádné vitamíny a jsou i chutnější, než vařené ve vodě.m Smažené řízky ohříváme jenom v páře, ale do ničeho je nebalíme. Možná to skusím zabalit do pečícího papíru. Díky za návod.

heladon 01. 07. 2010, 13:24

Roxana
Já je tak vařím, viz Blog.

Roxana 23. 01. 2011, 23:35

Facebook komentáře