Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Zjistil jsem, že se v páře dají výborně ohřívat i klasické smažené řízky. Aby nenavlhly, balím je do papíru na pečení, možná by šel i mikrotenový sáček. A z jiného soudku, ale stále o páře: úžasné jsou brambory vařené v páře.

Jakub 01. 07. 2010, 11:40

Chybí obrázek
Brambory vařené v páře naztrácí žádné vitamíny a jsou i chutnější, než vařené ve vodě.m Smažené řízky ohříváme jenom v páře, ale do ničeho je nebalíme. Možná to skusím zabalit do pečícího papíru. Díky za návod.

heladon 01. 07. 2010, 13:24

Roxana
Já je tak vařím, viz Blog.

Roxana 23. 01. 2011, 23:35

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.