Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ohřívání v páře

Možná, že to všechny hospodyňky neví, že v páře se mohou ohřívat omelety, palačinky, lívance nebo svitek.

heladon

03. 05. 2010


Přidat komentář
Thumb
Zjistil jsem, že se v páře dají výborně ohřívat i klasické smažené řízky. Aby nenavlhly, balím je do papíru na pečení, možná by šel i mikrotenový sáček. A z jiného soudku, ale stále o páře: úžasné jsou brambory vařené v páře.

Jakub 01. 07. 2010, 11:40

heladon
Brambory vařené v páře naztrácí žádné vitamíny a jsou i chutnější, než vařené ve vodě.m Smažené řízky ohříváme jenom v páře, ale do ničeho je nebalíme. Možná to skusím zabalit do pečícího papíru. Díky za návod.

heladon 01. 07. 2010, 13:24

Roxana
Já je tak vařím, viz Blog.

Roxana 23. 01. 2011, 23:35

Facebook komentáře