Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Poctivý mazanec s legendou České kuchyně

Stejně jako k tuzemským Vánocům neodmyslitelně patří vánočka, neobejdou se svátky jara bez mazance. Vůně velikonočních bochánků z kynutého těsta plného šťavnatých rozinek se line Českem už od 15. století. Navázat na tuto tradici našich praprapra...babiček můžete o letošní Bílé sobotě i Vy! K mazancům nadýchaným a lehkým jak pírko se zlatavou kůrčičkou, za které by se nemusela stydět ani Magdalena Dobromila Rettigová, Vám dopomůže pečící mísa Remoska®.
Poctivý mazanec s legendou České kuchyně
Zdroj snímků: Remoska®
Tradiční česká Remoska® je víc než jen dalším kuchyňským pomocníkem do sbírky. Elektrická pečící mísa s horním ohřevem se během půl století stala legendou. A není divu! Geniální spotřebič umí doslova zázraky - péct, zapékat, dusit, smažit, grilovat, připravovat toasty, ohřívat, rozmrazovat či rozpékat. Pokrmy v něm připravené jsou totiž šťavnaté, měkké a jejich biologická hodnota zůstává zachována. A krásně voní! Navíc je Remoska® šetrná k životnímu prostředí i peněženkám svých majitelů. Nejmenší mobilní elektrická trouba má totiž 5x nižší spotřebu než běžná elektrická trouba, což znamená úsporu při pečení až 80 %. Díky své velikosti se stane ozdobou každého kuchyňského koutu a věrným služebníkem na chatě, chalupě či studentských kolejích.

Doporučená cena: Remoska® Original v provedení Teflon® nebo hliník s pečící mísou o objemu 2 litry (2 - 3 osoby) a průměru 24 cm je ke koupi od 3 000 Kč a Remoska® Grand v provedení Teflon® nebo hliník s pečící mísou o objemu 4 litry (4 a více osob) a průměru 32 cm od 3 250 Kč.

Další informace najdete na: www.remoska.cz

Fotogalerie

Barbora Šumná

18. 03. 2013

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře