Znáte to - spousta receptů počítá s podlitím. Víte, že místo vody je lepší vývar. Často se ale vývar nahrazuje masoxem. Zkuste raději skutečný vývar, resp. ten, kterému já říkám "pracovní", neboť klasický vývar použiji raději na polévku. Takže co to znamená ? Inu to po nějaký čas sbírám odřezky z hovězího masa (skladuji na mrazáku), pak přidám nějakou tu hovězí kost a připravím si vývar. Ten pak, protože jej zpravidla nespotřebuji celý, rozdělím do skleniček a ty uložím na mrazák. Na nějakou dobu mám vývar do "čehokoli" hotový. Je to lepší, než masox. Ten jen v nouzi nejvyšší.
© 2025, Railsformers s.r.o.
26. 06. 2010, 11:00
Jakub 01. 07. 2010, 13:30
Ajaja 03. 07. 2010, 07:47
Roxana 16. 01. 2011, 23:11