Praktické i esteticky zajímavé mlýnky na pepř a sůl

Slánky, kořenky a pepřenky jsou dnes nedílnou součástí každé kuchyně i jídelny. Možná ještě zajímavějším řešením se ovšem mohou stát mlýnky na sůl a pepř. Proč takové tvrzení? A kde tyto výrobky seženete ve špičkovém provedení a zároveň levně? To vše se dočtete níže.

 

Jak všichni dobře vědí, a to nejen ze známé pohádky, bez soli to zkrátka nejde, což pochopitelně platí rovněž o pepři a koneckonců i o dalším koření. V kuchyni a v jídelně byste tedy měli být náležitě připraveni. Slánky, pepřenky a kořenky jsou dnes navíc vyráběny nejen s ohledem na svou užitnou funkci, ale mohou se také snadno stát zajímavou dekorací interiéru.

 

Ve vaší kuchyni či na stole tak může skončit mlýnek na sůl a pepř v bílém nebo černém provedení, nejpraktičtější je však kombinace černého na pepř a bílého na sůl. Meze se nekladou ani ve velikostech. Chcete-li velký, vhodný především při vaření, nebo spíše malý, který zůstene na stole vždy po ruce a zároveň je i praktický na cestování, volba je na vás. Jejich další výhodou je, že lze pořídit všechny mlýnky odděleně. 

 

 

Kvalitní mlýnky na sůl a pepř v několika variantách

Mlýnky na sůl a pepř skýtají hned několik výhod, z nichž tou nejzásadnější je dozajista ta gurmánská. Vždyť kdo z milovníků dobrého jídla by nechtěl dochucovat pokrmy vždy čerstvě umletým pepřem či solí. Výraznější chuť je tedy s nimi naprostou samozřejmostí. Tyto pomocníci se navíc hodí nejen do kuchyně, kde Vám budou asistovat při samotném vaření či pečení, ale mohou nahradit slánky a pepřenky též na jídelním stole, a to i díky svému modernímu designu (přesvědčit se sami např. zde).

Doporučit bezpochyby lze kupříkladu produkty s německou značkou ASA Selection, jež patří k velice oblíbeným výrobcům v oblasti bytových doplňků, keramiky i dekorací. Keramické mlýnky na sůl a pepř ASA Selection jsou esteticky více než zajímavé a navíc můžete vybírat hned z několika variant. Ve Vaší kuchyni či na stole tak může skončit černý či bílý mlýnek na sůl a pepř velký, malý anebo si lze pořídit oba mlýnky odděleně.

Jídlo Vám tedy bude nejen více chutnat, ale pokud rádi pozvete na oběd či večeři své známé, tyto výrobky jsou zárukou toho, že nejen Vaše kuchařské umění bude předmětem obdivu. A je tu navíc i další možnost. Mlýnky na pepř a sůl jsou vzhledem ke své užitečnosti a překrásnému vzhledu velice vhodné i jako dárek. Pokud tedy již řešíte letošní Vánoce, možná se Vám právě v této oblasti naskýtá příležitost potěšit někoho ze svých nejbližších praktickým překvapením.

iFantazie.cz – kvalitní mlýnky ASA Selection levně

 

A kdeže si můžete tyto pomocníky pořídit? Zkuste to například v našem e-shopu iFantazie.cz, kde naleznete pestrou nabídku mlýnků na pepř a sůl ASA Selection, takže si jistě vyberete ten nejvhodnější. Zakoupíte je navíc za příznivé ceny, což ostatně platí i pro další prodávané zboží od bytových doplňků, dekorací a textilu až po nejrůznější výrobky do kuchyně, jídelny i dalších místností. Vše již tedy bylo vyřčeno, nyní se už těšíme na Vaši návštěvu.

přidejte na:
Šéfredaktor

09. 12. 2013


Další články

Přidat komentář
Roxana
Už mám kolikátý, nadšená jsem byla bílým, krásným plastovým, který byl jak na pepř, tak na sůl - vše v jednom, ale vždycky se mi záhy rozbily, tak jsem patřičně naštvaná, není nad namletou mořskou hrubou sůl a čerstvý voňavý barevný pepř... tak nebudu šetřit a zkusím to ještě jednou a tady.

Roxana 03. 02. 2014, 21:57

Chybějící obrázek
My máme doma tenhle mlýnek : http://www.bavimevarit.cz/kuchyne/zassenhaus-munchen-mlynek-na-pepr-35-cm-2 sice nebyl nejlevnější ale je kvalitní a mě se líbí (I přesto že o něm manžel prohlásil že vypadá jak erotická hračka Pavla Vítka.

Janča 10. 11. 2014, 01:53