Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Předsudky?

Ve světě se jí různé druhy jídel a někdy i žasneme, co vše je považováno za jedlé. Nikdo se tam nad tím nepozastavuje a přijde jim normální jíst cokoliv, co se dá konzumovat a nepozastavují se nad jejich názvy, natož pak nad tím z čeho je jídlo zhotoveno. Myslím, že někdy se opravdu ještě mnozí z nás nechávají ovlivňovat předsudky. Ono říkat ne a nevědět o co jde se sice dá, ale myslím, že je lepší, se nejdřív přesvědčit, zda je náš předsudek založen na racionálním duchu, či zda je to jen nechuť měnit zaběhlé zvyky.

15. 09. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Jozef
Absolútne s Vami súhlasím.Už sa mi stalo že som zverejnil recept na býčie žľazy, olomoucké tvaružky a iné recepty.A reakcia..fuj tak to by som nejedol.Je medzi nami určitý gastronomický analfabetizmus.Jozef.

Jozef 15. 09. 2010, 19:02

Thumb
Kdyby byl jen gastronomický.

15. 09. 2010, 19:57

Ajaja
A přitom stačí tak málo - trocha tolerance. Já nejím to, jiný zase ono. Já to nevyčítám jemu, ať to tedy nevyčítá ani on mě... :-)

Ajaja 19. 09. 2010, 09:51

Facebook komentáře