Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Přendání těsta

Potřebujeme-li přendat těsto, zejména křehké, na plech a nechceme-li riskovat jeho potrhání, pak je dobré těsto namotat zlehka na váleček, přenést na plech a tam rozvinout.

Ajaja

29. 11. 2010


Přidat komentář
Roxana
Jo, jo, taky to tak dělám! A věřila bys tomu, že i přesto jsem to těsto jednou přetrhla a jednou sunula štrůdl z válu na plech a spadlo vše (kromě válu a mne) na zem? Já jsem holka šikovná.

Roxana 30. 11. 2010, 15:14

Thumb
Nebo jde přenášet na pečícím papíru.

30. 11. 2010, 19:30

Roxana
Tak to by šlo, když mi to nevypadne z ruky celé na zem, mohlo by se podařit!

Roxana 30. 11. 2010, 19:42

Thumb
Tak držím palce.

01. 12. 2010, 17:15

Ajaja
A já pak mívám problém č. 2, tj. přendat upečený štrůdl z plechu na prkénko (lépe se mi to tam krájí), což jsem dosud řešila tím, že jsem jej podebrala dortovým nožem a přenesla... Teď už mám raději "spešl" nůž na krájení přímo na plechu....

Ajaja 01. 12. 2010, 21:11

Facebook komentáře