Přendání těsta

Potřebujeme-li přendat těsto, zejména křehké, na plech a nechceme-li riskovat jeho potrhání, pak je dobré těsto namotat zlehka na váleček, přenést na plech a tam rozvinout.

přidejte na:
Ajaja

29. 11. 2010


Další články

Přidat komentář
Roxana
Jo, jo, taky to tak dělám! A věřila bys tomu, že i přesto jsem to těsto jednou přetrhla a jednou sunula štrůdl z válu na plech a spadlo vše (kromě válu a mne) na zem? Já jsem holka šikovná.

Roxana 30. 11. 2010, 16:14

Chybějící obrázek
Nebo jde přenášet na pečícím papíru.

30. 11. 2010, 20:30

Roxana
Tak to by šlo, když mi to nevypadne z ruky celé na zem, mohlo by se podařit!

Roxana 30. 11. 2010, 20:42

Chybějící obrázek
Tak držím palce.

01. 12. 2010, 18:15

Ajaja
A já pak mívám problém č. 2, tj. přendat upečený štrůdl z plechu na prkénko (lépe se mi to tam krájí), což jsem dosud řešila tím, že jsem jej podebrala dortovým nožem a přenesla... Teď už mám raději "spešl" nůž na krájení přímo na plechu....

Ajaja 01. 12. 2010, 22:11