Pudink se nepřipálí.

Pudink se nepřipálí, když hrnec /hlavně jeho dno/ před vařením řádně vymažeme máslem. Uvařený pudink bude také hladší a vláčnější.

přidejte na:
mozek

19. 02. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
A pak se ještě nepřipálí ten, co se nevaří... Oetker budiž pochválen...

Ajaja 19. 02. 2010, 21:32

Chybějící obrázek
S tímto musím souhlasit

mozek 20. 02. 2010, 14:59

veerac
Já jej vařím jedině v mlékovaru, tam se také nic nepřipálí.

veerac 21. 02. 2010, 17:22

Chybějící obrázek
Tento specielní dvouplášťový hrnec na vaření mléka, se již nachází dost málo v domácnostech. ale je to nejlepší vaření pudinku

mozek 22. 02. 2010, 14:16

Ajaja
Tak já na vaření mléka používám hrnec od zepteru - takový vysoký, uzoučky (litrový), z něj mi mléko neuteče a ani se nepřipálí....

Ajaja 22. 02. 2010, 20:24

Chybějící obrázek
Tak to je dobrý pomocník, aler když chci vařit dva litry pudinku, musím využívat něco jiného

mozek 23. 02. 2010, 14:17

Ajaja
Jo, to jo, to moje je tak na dva hrnky mléka...

Ajaja 23. 02. 2010, 18:35

veerac
Já mám mlékovar na 11/2 l. Stačí nám úplně bohatě.

veerac 23. 02. 2010, 19:11

veerac
Pokud ti to nestačí, tak jedině mlékovary dva, ale zase je pravda, že momentálně jsou cenově dost vysoko.

veerac 23. 02. 2010, 19:17

Chybějící obrázek
To jsou již mimořádné případy, obyčejně vystačíme s jedním litrem pudinku, i když je nás někdy hodně. Všichni to nemají rádi.

mozek 24. 02. 2010, 14:01

Ajaja
Tak pudingům už chlapi odrostli, mléko také nemusíme (samotné), někdy je chuť na kakao, takže mně stačí, co mám. Naštěstí

Ajaja 24. 02. 2010, 18:00

Chybějící obrázek
Tak já mléko také samostatně nepiju, protože ho mám již odpité - maminka mě dlouho kojila a tak nyní piju jenom kakao, kávu a jím pudink.

mozek 24. 02. 2010, 18:19

veerac
V mlékovaru nedělám jen pudink, ale i krémy a rozpouštím čokoládu. Je to výhoda, že se tam opravdu nic nepřipálí.

veerac 25. 02. 2010, 12:08

Chybějící obrázek
Mlékovarné hrnce mají v domácnosti dosti velké využití a proto by neměly nikde chybět

mozek 25. 02. 2010, 15:43

veerac
Moje řeč.

veerac 26. 02. 2010, 09:59

Ajaja
Vlastně ano - častěji, jak říká veerac, ho využiju právě na rozpouštění čokolády....

Ajaja 26. 02. 2010, 17:39

veerac
Také v něm šlehám bílky na kokosky. Dokonce mám dva. Jeden litrový ještě z Německa z doby ... a jeden 1,5 l.

veerac 26. 02. 2010, 22:47

Chybějící obrázek
Tak tomu říkám dobře vybavená domácnost

mozek 27. 02. 2010, 11:21

veerac
Jak se řiká, každý jsme ujetý na něco jiného. Já na věci do kuchyně.

veerac 27. 02. 2010, 20:41

Chybějící obrázek
V současné době je stále co kupuvat do kuchyně. Jsou nové a nové věci, které se hodí k ulehčení práce

mozek 28. 02. 2010, 11:31

Ajaja
Jen si někdy říkám, že by k tomu měl být aspoň výherní los, protože ceny jsou leckdy natažené

Ajaja 28. 02. 2010, 17:49

veerac
Já bych řekla, přetažené. Už neví co by za to chtěli.

veerac 01. 03. 2010, 20:52

Ajaja
Naposledy mě dojali s nerez záchytným sítkem do odpadu dřezu cca za 249 Kč... No nekup to...

Ajaja 01. 03. 2010, 22:15

veerac
Je to jen nabídka, to záleži na každém z nás jestli to koupí nebo ne, ale je pravda, že jsou lidi, kteří na to maji a koupí to. Jinak by to ani nevyráběli.

veerac 02. 03. 2010, 11:35

Ajaja
To je obdobně jako se značkovým zbožím - někdo bez značky nemůže žít, někdo klidně...

Ajaja 02. 03. 2010, 17:46

veerac
Stejně jako u potravinářského zboží. Někdo dává přednost značce a ...., ale u toho já někdy také i když je dražší, protože některá značka opravdu nechutná, tak jak by měla.

veerac 02. 03. 2010, 18:26

Ajaja
Ano - u jídla je výběrové kriterium i chuť, také na kvalitu dbáme více, ale u jiných produktů se lidé často řídí jen značkami a už leckdy jsem se přesvědčila, že kvalita může i u značkového zboží být pochybná. Ale diktát módy a snobismu velí mít danou značku...

Ajaja 02. 03. 2010, 20:19

veerac
Tak na tom je hodně pravdy.

veerac 03. 03. 2010, 22:27