Pudink se nepřipálí, když hrnec /hlavně jeho dno/ před vařením řádně vymažeme máslem. Uvařený pudink bude také hladší a vláčnější.
© 2024, Railsformers s.r.o.
Pudink se nepřipálí, když hrnec /hlavně jeho dno/ před vařením řádně vymažeme máslem. Uvařený pudink bude také hladší a vláčnější.
19. 02. 2010
Ajaja 19. 02. 2010, 21:32
mozek 20. 02. 2010, 14:59
veerac 21. 02. 2010, 17:22
mozek 22. 02. 2010, 14:16
Ajaja 22. 02. 2010, 20:24
mozek 23. 02. 2010, 14:17
Ajaja 23. 02. 2010, 18:35
veerac 23. 02. 2010, 19:11
veerac 23. 02. 2010, 19:17
mozek 24. 02. 2010, 14:01
Ajaja 24. 02. 2010, 18:00
mozek 24. 02. 2010, 18:19
veerac 25. 02. 2010, 12:08
mozek 25. 02. 2010, 15:43
veerac 26. 02. 2010, 09:59
Ajaja 26. 02. 2010, 17:39
veerac 26. 02. 2010, 22:47
mozek 27. 02. 2010, 11:21
veerac 27. 02. 2010, 20:41
mozek 28. 02. 2010, 11:31
Ajaja 28. 02. 2010, 17:49
veerac 01. 03. 2010, 20:52
Ajaja 01. 03. 2010, 22:15
veerac 02. 03. 2010, 11:35
Ajaja 02. 03. 2010, 17:46
veerac 02. 03. 2010, 18:26
Ajaja 02. 03. 2010, 20:19
veerac 03. 03. 2010, 22:27