Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pudink se nepřipálí.

Pudink se nepřipálí, když hrnec /hlavně jeho dno/ před vařením řádně vymažeme máslem. Uvařený pudink bude také hladší a vláčnější.

mozek

19. 02. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Ajaja
A pak se ještě nepřipálí ten, co se nevaří... Oetker budiž pochválen...

Ajaja 19. 02. 2010, 20:32

mozek
S tímto musím souhlasit

mozek 20. 02. 2010, 13:59

veerac
Já jej vařím jedině v mlékovaru, tam se také nic nepřipálí.

veerac 21. 02. 2010, 16:22

mozek
Tento specielní dvouplášťový hrnec na vaření mléka, se již nachází dost málo v domácnostech. ale je to nejlepší vaření pudinku

mozek 22. 02. 2010, 13:16

Ajaja
Tak já na vaření mléka používám hrnec od zepteru - takový vysoký, uzoučky (litrový), z něj mi mléko neuteče a ani se nepřipálí....

Ajaja 22. 02. 2010, 19:24

mozek
Tak to je dobrý pomocník, aler když chci vařit dva litry pudinku, musím využívat něco jiného

mozek 23. 02. 2010, 13:17

Ajaja
Jo, to jo, to moje je tak na dva hrnky mléka...

Ajaja 23. 02. 2010, 17:35

veerac
Já mám mlékovar na 11/2 l. Stačí nám úplně bohatě.

veerac 23. 02. 2010, 18:11

veerac
Pokud ti to nestačí, tak jedině mlékovary dva, ale zase je pravda, že momentálně jsou cenově dost vysoko.

veerac 23. 02. 2010, 18:17

mozek
To jsou již mimořádné případy, obyčejně vystačíme s jedním litrem pudinku, i když je nás někdy hodně. Všichni to nemají rádi.

mozek 24. 02. 2010, 13:01

Ajaja
Tak pudingům už chlapi odrostli, mléko také nemusíme (samotné), někdy je chuť na kakao, takže mně stačí, co mám. Naštěstí

Ajaja 24. 02. 2010, 17:00

mozek
Tak já mléko také samostatně nepiju, protože ho mám již odpité - maminka mě dlouho kojila a tak nyní piju jenom kakao, kávu a jím pudink.

mozek 24. 02. 2010, 17:19

veerac
V mlékovaru nedělám jen pudink, ale i krémy a rozpouštím čokoládu. Je to výhoda, že se tam opravdu nic nepřipálí.

veerac 25. 02. 2010, 11:08

mozek
Mlékovarné hrnce mají v domácnosti dosti velké využití a proto by neměly nikde chybět

mozek 25. 02. 2010, 14:43

veerac
Moje řeč.

veerac 26. 02. 2010, 08:59

Ajaja
Vlastně ano - častěji, jak říká veerac, ho využiju právě na rozpouštění čokolády....

Ajaja 26. 02. 2010, 16:39

veerac
Také v něm šlehám bílky na kokosky. Dokonce mám dva. Jeden litrový ještě z Německa z doby ... a jeden 1,5 l.

veerac 26. 02. 2010, 21:47

mozek
Tak tomu říkám dobře vybavená domácnost

mozek 27. 02. 2010, 10:21

veerac
Jak se řiká, každý jsme ujetý na něco jiného. Já na věci do kuchyně.

veerac 27. 02. 2010, 19:41

mozek
V současné době je stále co kupuvat do kuchyně. Jsou nové a nové věci, které se hodí k ulehčení práce

mozek 28. 02. 2010, 10:31

Ajaja
Jen si někdy říkám, že by k tomu měl být aspoň výherní los, protože ceny jsou leckdy natažené

Ajaja 28. 02. 2010, 16:49

veerac
Já bych řekla, přetažené. Už neví co by za to chtěli.

veerac 01. 03. 2010, 19:52

Ajaja
Naposledy mě dojali s nerez záchytným sítkem do odpadu dřezu cca za 249 Kč... No nekup to...

Ajaja 01. 03. 2010, 21:15

veerac
Je to jen nabídka, to záleži na každém z nás jestli to koupí nebo ne, ale je pravda, že jsou lidi, kteří na to maji a koupí to. Jinak by to ani nevyráběli.

veerac 02. 03. 2010, 10:35

Ajaja
To je obdobně jako se značkovým zbožím - někdo bez značky nemůže žít, někdo klidně...

Ajaja 02. 03. 2010, 16:46

veerac
Stejně jako u potravinářského zboží. Někdo dává přednost značce a ...., ale u toho já někdy také i když je dražší, protože některá značka opravdu nechutná, tak jak by měla.

veerac 02. 03. 2010, 17:26

Ajaja
Ano - u jídla je výběrové kriterium i chuť, také na kvalitu dbáme více, ale u jiných produktů se lidé často řídí jen značkami a už leckdy jsem se přesvědčila, že kvalita může i u značkového zboží být pochybná. Ale diktát módy a snobismu velí mít danou značku...

Ajaja 02. 03. 2010, 19:19

veerac
Tak na tom je hodně pravdy.

veerac 03. 03. 2010, 21:27

Facebook komentáře