Pudink se nepřipálí, když hrnec /hlavně jeho dno/ před vařením řádně vymažeme máslem. Uvařený pudink bude také hladší a vláčnější.
© 2021, Railsformers, s.r.o.
Pudink se nepřipálí, když hrnec /hlavně jeho dno/ před vařením řádně vymažeme máslem. Uvařený pudink bude také hladší a vláčnější.
19. 02. 2010
Ajaja 19. 02. 2010, 20:32
mozek 20. 02. 2010, 13:59
veerac 21. 02. 2010, 16:22
mozek 22. 02. 2010, 13:16
Ajaja 22. 02. 2010, 19:24
mozek 23. 02. 2010, 13:17
Ajaja 23. 02. 2010, 17:35
veerac 23. 02. 2010, 18:11
veerac 23. 02. 2010, 18:17
mozek 24. 02. 2010, 13:01
Ajaja 24. 02. 2010, 17:00
mozek 24. 02. 2010, 17:19
veerac 25. 02. 2010, 11:08
mozek 25. 02. 2010, 14:43
veerac 26. 02. 2010, 08:59
Ajaja 26. 02. 2010, 16:39
veerac 26. 02. 2010, 21:47
mozek 27. 02. 2010, 10:21
veerac 27. 02. 2010, 19:41
mozek 28. 02. 2010, 10:31
Ajaja 28. 02. 2010, 16:49
veerac 01. 03. 2010, 19:52
Ajaja 01. 03. 2010, 21:15
veerac 02. 03. 2010, 10:35
Ajaja 02. 03. 2010, 16:46
veerac 02. 03. 2010, 17:26
Ajaja 02. 03. 2010, 19:19
veerac 03. 03. 2010, 21:27