Ředkvičky stále čerstvé

Pokud chcete uchovat ředkvičky čerstvé, tedy zabránit jejich zavadnutí, pak je vhodné buď je zbavit natě, která odebírá vodu a zavadnutí tak urychluje, nebo je dejte natí do skleničky s vodou.

přidejte na:
Ajaja

06. 06. 2010

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Tak dlouho nevydrží, to je dříve zkonzumuji.

08. 06. 2010, 00:17

Roxana
Já taky slyšela, že veškerá nať se odstranit nemá, že vysychají, tak Ti nevím. Ale letos jsem vysela na podzim nějaká stará semena, co jsem našla a měli jsme čerstvé ještě v listopadu a nepálily. To jsem nečekala, třeba až sleze sníh, budou tam ještě :-))))))

Roxana 13. 12. 2010, 20:14

Ajaja
Holka jedna šikovná..... :-)

Ajaja 13. 12. 2010, 20:51

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.