Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řízky

Naše rodinka je řízková...Moc mě nebaví dělat stejnou věc pořád dokola,tak jsem začala inovovat-třeba se vám bude něco hodit:

do hl.mouky se dá přidat jakékoliv sušené koření(paprika,drcený kmín...)

do vajíčka hořčice,kečup,citr.šťáva,bílé víno,soj.nebo vorčestr.omáčka,jogurt...

do strouhanky kokos,kukuřičné lupínky,str.sýr,mandle,ořechy,vločky,různé bylinky...

Řízky mají pokaždé jinou chuť a rodina žasne,copak to mají za specialitku.

tepito

10. 05. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Roxana
Jo, začíná mne zaběhnutá klasika taky někdy nebavit, problém je v tom, že podruhé už stejné jídlo neudělám. Třeba dnes, zcela prostá játra na cibulce a manžel se mohl udivit,co jsem tam dala, nemohl si to vynachválit. No a já už sama nevím co jsem tam všechno dala....

Roxana 27. 01. 2011, 22:42

tepito
jj-tak to znám,mužský mi pochválí oběd,s tím,že takovou dobrotu můžu vařit častěji.Já bych ráda,ale copak si pamatuji,co a hlavně kolik jsem tam toho dala....

tepito 31. 01. 2011, 12:50

Facebook komentáře