Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Využití rozmarýnu

Rozmarýn má v kuchyni své nezastupitelné místo. Ale lze ho využít i jinak, než obligátně jako koření. Budete-li připravovat špíz, zkuste místo špejle či jehly použít větvičku rozmarýnu, z jejíhož stonku otrhejte část jehliček a ponechejte jich jen pár na konci.

Ajaja

06. 11. 2011


Přidat komentář
Jozef
Plne s Vami súhlasím. Já už rozmarýn takto použivam veľa rokov.Keď sa vraciame s dovolenky v chorvatsku tak si odtial vždy dovezieme vetvičky rozmarýnu. Doma ich dám do mrazáku a mám ich na ražniči na celý rok.

Jozef 07. 11. 2011, 07:46

Ajaja
Já svého času rozmazýn i pěstovala, protože krásně "odháněl" hmyz...

Ajaja 27. 11. 2011, 14:28

Facebook komentáře