Silvestrovské dobroty

Pořádáte silvestrovský mejdan u vás doma a hledáte inspiraci k přípravě těch nejlepších pokrmů? Vyzkoušejte tyto chutné a přesto rychlé recepty, kterými své příbuzné okouzlíte pohledem i chutí!

#chefparade-siroky 

Vajíčkové muchomůrky

Muchomůrky, které najdeme v lese, zrovna jedlé nejsou, ale lze je jedlými udělat? Pár vejcí a rajčat je klíčem k úspěchu pro vytvoření si vlastní “houbové” zahrádky. Tímto pokrmem zaručeně své hosty pobavíte a přitom se při přípravě ani moc nenadřete.

Parmská šunka je italskou tradicí. Jedná se o jakostní  šunku nakrájenou na tenoučké plátky. Doba zrání se pohybuje okolo 12 až 30 měsíců. U těch nejkvalitnějších tajemství spočívá v dobrém výběru prasat a ručním nasolování. Ve spojení s domácím bylinkovým máslem připravíte delikatesu, které jen tak někdo neodolá. 

Jednohubky z červené řepy s uzeným lososem

Dáváte přednost zdravějším pochoutkám? Pak pro vás jednohubky z červené řepy budou skvělou alternativou těch klasických. Navíc jsou naprosto vynikající. Červená řepa je vysoce zásaditá, zlepšuje činnost trávicího traktu, odstraňuje z těla jedovaté látky a aktivuje tvorbu červených krvinek.


Karamelky s oříšky

Abyste svou silvestrovskou tabuli měli kompletní, nesmí chybět sladká tečka. Karamelky s oříšky jsou proto skvělou volbou. Jsou nejen chutné, ale také velmi originální.
















#tescoma-velmi-siroky 
přidejte na:
Šéfredaktor

27. 12. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář