Svátky s mozzarellou

Chcete doplnit svůj jídelníček mezi svátky, na které máte již předem zvolené pokrmy? Vybrali jsme pro vás pár receptů s poddajnou mozzarellou. Italským způsobem přípravy jídel se inspirovalo mnoho stávajících zemí, tak proč tím neinspirovat svou vlastní kuchyň?

#tescoma-siroky 

Mozzarella v kočáře

Jedinci zběhlí v oblasti gastronomie vědí, že nejde o vyhození dítka z kočárku, ale jde o způsob přípravy pokrmu.


Tento recept je u dětí velmi oblíbený svým zajímavým názvem a svou chuti, která tkví překvapivě ne jen ve zvoleném druhu sýra, ale i v mléce, které hraje důležitou roli při přípravě pokrmu. Jestliže hledáte něco nového a chutného pro vaše dítko, tak zvolte tento druh sendviče na odzkoušení. Nebojte se zapojit i malé pomocníky. Příprava je velmi jednoduchá.




Řízek plněný špenátem a mozzarellou

Máte uskladněno stále velké množství vepřového masa, na které jste nenašli využití během příprav svátečních jídel? Nebojte se maso použít pro nemalé množství plněných řízků.


Recept je vhodný i pro méně zručné jedince, kteří nemají štěstí v přípravě podobných typů plněných jídel. Výsledná unikátnost chuti stojí za zažehnání vašich obav.





Rajčatový salát s mozzarellou

Pokud jste masem přejedení a nemáte chuť na jakýkoliv komplikovaný druh salátu nebo pečiva, tak sáhněte po něčem lehčím i zdravějším mezi svátky. Můžete vyzkoušet velmi jednoduchý recept s mozzarellou a rajčaty.


Nasytí vás bez jakékoliv přílohy navíc. Přitom jeho příprava vás nebude stát takřka žádný čas. Chuť tohoto lehkého jídla můžete podpořit skleničkou bílého vína.






#damejidlo-siroky
přidejte na:
Šéfredaktor

27. 12. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář