Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tip na lepší kaši

Správné brambory na kaši jsou varného typu C. Jsou správně moučné. Oloupané a nakrájené brambory několikrát propláchneme studenou vodou, aby se zbavily škrobu a kaše tak nelelpila. Po uvaření nechejme brambory chvíli odstát, hned je nešťouchejme, narušila by se jejich struktura a kaše nemá pak tu správnou chuť. Mléko nesmí být studené. Vždy teplé. Máslo používejme jen kvalitní. Žádné levné náhražky, natož margarín.

10. 06. 2010


Přidat komentář
Robin Bortlík
Necháš máslo rouzpouštět přímo v mléce?

Robin Bortlík 10. 06. 2010, 13:03

Thumb
Zatím jsem jej pokládala na brambory, zakryla a nechala odstát. Toto řešení mne nenapadlo.

12. 06. 2010, 09:14

Ajaja
Já přidávám máslo rovnou do brambor a spolu s nimi je rozšťouchám...

Ajaja 13. 06. 2010, 07:07

Jozef
Ja do kaše pridávam na jemno nakrájanú pažítku. Skuste.

Jozef 25. 06. 2010, 12:19

Ajaja
Od věci nejsou ani sekané bylinky...

Ajaja 26. 06. 2010, 06:04

Facebook komentáře