Tip na lepší kaši

Správné brambory na kaši jsou varného typu C. Jsou správně moučné. Oloupané a nakrájené brambory několikrát propláchneme studenou vodou, aby se zbavily škrobu a kaše tak nelelpila. Po uvaření nechejme brambory chvíli odstát, hned je nešťouchejme, narušila by se jejich struktura a kaše nemá pak tu správnou chuť. Mléko nesmí být studené. Vždy teplé. Máslo používejme jen kvalitní. Žádné levné náhražky, natož margarín.

přidejte na:

10. 06. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Necháš máslo rouzpouštět přímo v mléce?

Robin Bortlík 10. 06. 2010, 15:03

Chybějící obrázek
Zatím jsem jej pokládala na brambory, zakryla a nechala odstát. Toto řešení mne nenapadlo.

12. 06. 2010, 11:14

Ajaja
Já přidávám máslo rovnou do brambor a spolu s nimi je rozšťouchám...

Ajaja 13. 06. 2010, 09:07

Chybějící obrázek
Ja do kaše pridávam na jemno nakrájanú pažítku. Skuste.

Jozef 25. 06. 2010, 14:19

Ajaja
Od věci nejsou ani sekané bylinky...

Ajaja 26. 06. 2010, 08:04