Úžasné dárky pro naše uživatele

Jestli někoho v brzké době plánujete příjemně překvapit a nejraději nakupujete z pohodlí čehokoli, na čem zrovna sedíte u vašeho počítače, možná byste mohli zkusit jeden český internetový obchod s opravdu originální nabídkou – www.uzasne-darky.cz. Náš nový sponzor bonusového programu zlaťáků má pro pěstitele (a nejen ty) nádhernou nabídku pěstitelských dárků. Pro ty z vás, kteří si již našetřili nějaké zlaťáky u nás, jsme připravili relaxační lávové kameny v dárkovém balení.

Několik tipů pro milovníky bylinek a jiných rostlinek do kuchyně

58683_medium

Tato krabička obsahuje vše potřebné pro vypěstování vašich vlastních bylinek. Stačí jen zasadit semínka do přiložených květináčků, zalévat a pečlivě se o ně starat dle přiloženého manuálu. Pokud se vše zadaří, již brzy můžete přidávat do jídla vlastnoručně vypěstované bylinky. Ve speciálních květináčích z kokosového vlákna můžete vypěstovat 5 druhů bylinek: bazalku, pažitku, rozmarýn, petržel a tymián.

Stačí jen zasadit semínka papriček do přiložených květináčků, zalévat a pečlivě se o ně starat. Pokud se vše zadaří, již brzy můžete kořenit jídla pěti různými druhy chilli papriček (tabasco chilli, tepin chilli, maďarské hot wax chilli, Jalapeňo, Anaheim chilli). Pro extra gurmety zde můžete nakoupit i extra vražedné pálivé chilli papričky.

  • Levandule

 

Provoňte svůj domov vůní vlastní vypěstované Levandule. Tuto rostlinku si můžete vypěstovat od semínka po voňavou kytičku, která nejen provoní váš byt, ale zároveň ozdobí zvláštním způsobem moučníky a jiná jídla. Jako dekorace je nezaměnitelná.

 

Toto balení obsahuje heřmánek a kávová semena. Potěšit s ním můžete každého pěstitele nebo nadšence. Určitě stojí za to jej někomu darovat. netradičním dárkem vždy potěšíte nejen své blízké

  • Vlastní zelenina

Vychutnejte si neodolatelnou barvu a chuť vlastnoručně vypěstované zeleniny. Nejen, že je tozdravé, ale také neskutečně zábavné, starat se a vypěstovat si vlastní zeleninu, s kterou se pak můžete pochlubit ostatním. S touto sadou Grow it můžete vypěstovat vlastní mrkev, rajčata, jarní cibulku, dýni nebo okurku. Nenahraditelná zábava to bude jistě i pro vaše děti!

  • Olivy

 

Již brzy můžete ve svém pokoji mít vlastnoručně vypěstovaný typický jihoevropský strom - olivovník. Příští rok již můžete sklízet vlastní olivy na přípravu salátů.

 

 

Několik tipů na dárek jen tak či z recese

Vypěstujte si vlastní:

58684_medium

Kromě těchto pěstitelských dárků si můžete obědnat další skvělé netradiční dárky, které potěší vaše blízké všech věkových kategorií, protože jsou nápadité a vtipné. Určitě stojí za to se na stránky úžasných dárků podívat a vyhledat si to své.

 

 

přidejte na:
Úžasné dárky

01. 08. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Bohužel Ajajo, takového sponzora zatím ještě nemáme. Nápad je to ale dobrý! Díky za tip!

Šéfredaktor 18. 09. 2011, 19:37

Ajaja
Když tak čtu, jak se snažíte zpestřit nabídku dárků, tak mě napadlo, že by dobrý dárek byla i naše vlastní kuchařka - třeba jen z každého vlastních receptů, jak je sem vložil. Já vím, mohu si je vytisknout.... Ale - uspořádat, mít v barvě, mít v deskách...???

Ajaja 18. 09. 2011, 17:29