Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vylepšení perníku

Plánujeme stěhování,tak likviduji kompoty.Měla jsem několik skleniček zavařeného červeného rybízu.Rodině nechutná,konzumace by zbyla jen na mě.Vymyslela jsem malou lest.Při přípravě perníkového těsta jsem nahradila mléko rybízem i se šťávou.Hotový perník jsem polila čokoládou.Chutnal jak kdyby byl promazán rybízovou marmeládou...Není to nic světoborného,ale jsem ráda,že skleničky rybízu užitečně zmizí.

tepito

24. 02. 2011

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
To není vůbec marný nápad

24. 02. 2011, 21:15

Roxana
Není, já mám recept, kde se přidávají povidla, tak proč ne, dobré!

Roxana 24. 02. 2011, 22:28

Facebook komentáře