Zbytečné honění

Tady teď čtu povětšinou nářky na vánoce a co vše ještě není uděláno a jak by neměly být. Co takhle si říci, že vánoce nejsou o tom jak se pochlubit co nejuklizenějším bytem (ať to stojí hoňku jakoukoliv), Mít napečeno, abychom trumfli okolí. Vánoce mají být svátky klidu a pohody. Proč tedy se štvát a trumfovat? Není lepší udělat méně, ale být v pohodě pro naše blízké? Já poslední dobou razím heslo, " Uklízím průběžně celoročně, Tak proč se honit"? Když někdo přijde, tak snad kvůli nám a ne vizitýroavt. Má - li co proti tomu, tak ať si vezme hadr a klidně to jde udělat. Já chci mít na vánoce klid a ne se honit. "Život se má žít a prožít- ne se honit za chymérou." Přeji všem klidné svátky.

přidejte na:

09. 12. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Moje řeč - ukllízím snad celý rok, tak proč teď to bláznění. Už i tak stačí další čas věnovaný pečení cukroví a obstarávání dárečků... Já větší úklid raději na jaře - symbolika vymýcení starého a prostor pro nové... nový život... A to stačí :-)

Ajaja 11. 12. 2010, 07:26

Roxana
Nic jste nepochopily! Musíte se uhonit, uštvát, padnout, abyste si pak náležitě vážily klidu a odpočinku! No a Ajajo, tak já na jaře přijedu, jak to s tím úklidem je, čus! Ovšem též mi přijde logičtější umejt okna, až slunce nemůže dovnitř a já si myslím, že je mlha a ne v mrazu....

Roxana 13. 12. 2010, 21:09

Ajaja
Rox - přijeď, přijeď, ale závazně, budeš to mít s praktickým cvičením !!! Diplom o absolvování na závěr... tisíce děkovných dopisů :-)))))

Ajaja 13. 12. 2010, 21:50