Zpracovávání těsta

Když zpracováváme těsto na vále, aby se nám nelepilo, tak jej stále podsypáváme moukou, která se zapracovává do těsta a je to vlastně mouka navíc oproti stanovenému množství. Proto je dobré z odváženého množství mouky, si trochu necháme na podsypávání, čímž dodržíme stanovené množství mouky.

přidejte na:
Chybí obrázek

16. 04. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Což takhle zkusit silikonový vál?

16. 04. 2010, 19:52

Chybí obrázek
Je to dobrý nápad, ale já jsem věrná tomu mojemu dřevěnému. Díky za radu

mozek 17. 04. 2010, 10:46

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.