Dietní kuře na rýži
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
708
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Do vysoké nádoby (zapékací miska, vysoký pekáč) nasypeme rýži, na ní položíme čtvrtky kuřete s kůží. Zalijeme připraveným vývarem tak, aby bylo zalité i kuře. Můžeme přidat koření dle chuti nebo jen sůl a pepř. Přikryjeme víkem nebo alobalem a dáme do trouby. Pečeme na 200°C asi 50 minut, až se vyvaří voda. Je to velice jednoduché na přípravu a chutné! Rýže je vynikající i samotná.
Tip k receptu
Lze různě upravovat kořením, kořenícími kostkami, houbovým bujonem.
pskrob22. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.