Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Restaurace VTPO, Ostrava - Poruba

Přidat příspěvek
Petr Středa
Petr Středa

07. 07. 2011, 11:51

Do Park Restaurantu Ostrava-Pustkovec chodívám pouze občasně, jelikož mé zkušenosti s jídlem zde byly a stále jsou velmi nedobré. Polévky jsou standardně plané a podobně je tomu i s druhými jídly, vše tak nějak bez chuti a zápachu, přitom nijak levné, 70-85,-Kč. Dnes 7.7.2011 jsem si dal Kuře na paprice, těstoviny. Očekával jsem kus masa v omáčce, k tomu těstoviny. Dostal jsem však testoviny smíchané s vlákny kuřecího masa. Tohle přece nemůže být nazýváno kuřetem na paprice.

Odpovědět

Jana S.
Jana S.

02. 02. 2010, 21:14

Vážená/ný,

Je Mi líto Vašich zkušeností, ale možná by stačilo zajít do nějaké "normální" restaurace s profesionální obsluhou a pak by jste pochopil/a, že Vaše zkušenosti jsou možná vyjímečně zvláštní!

I Já jsem členem týmu "Park restaurant" a názory typu: "...před tím něčím vylepšil" apod., zvlášť, když tuto restauraci neznáte a nikdy, jak tvrdíte, ani nenavštívíte, prostě nechápu!

Určitě děláme nějaké chyby, ale své hosty se snažíme obsluhovat k jejich spokojenosti a vlastně i naší!

Prostě jsme tým, tak nám to nekazte a dřív, než napíšete svůj názor, běžte se podívat, ať víte o čem píšete a můžeme diskutovat reálně, děkuji.

S pozdravem na druhý konec republiky a přáním štěstí s vybíráním restaurací

Jana S.

Cituji:

Vážený pane,mám jiné zkušenosti v restauracích na druhém konci republiky.Do vaší asi nikdy nezavítám,mám ji trochu z ruky,ale oceňuji,že se k tomu stavíte čelem.Třeba si to přečte některý z vašich hostů a bude moci vaši vstříctnost využít.

Odpovědět

tepito
tepito

30. 01. 2010, 08:17

Vážený pane,mám jiné zkušenosti v restauracích na druhém konci republiky.Do vaší asi nikdy nezavítám,mám ji trochu z ruky,ale oceňuji,že se k tomu stavíte čelem.Třeba si to přečte některý z vašich hostů a bude moci vaši vstříctnost využít.

Odpovědět

Mihal Podžorský
Mihal Podžorský

30. 01. 2010, 04:59

 

Cituji:

Tohle není o statečnosti. Nevím jakou praxi máte Vy, ale ja jsem se vyučil ve 4* hotelu a poté jsem pracoval v 11 let v 5* hotelech včetně hotelu Radisson SAS (dnes a před revolucí Alcron). A moje praxe je taková, že pokud je jídlo nekvalitní, tak se prostě a jednoduše vymění za jiné. V nejhorším případě se neučtuje, nema-li host zájem o jiné jídlo. A takhle to funguje i v mé restauraci. Pokud nemáte důvěru k obsluze, tak ja jsem Vám denně k dispozici a toto pro Vás rád udělám. A udělal jsem to už dříve několikrát a nemám s tím sebemenší problém.Jíná věc je, že se asi ne vždy trefíme každému hostovi do chuťových pohárku. S tím už se tolik dělat nedá.

Jen k Váší nedůvěře k naší obsluze: nemyslím že v této restauraci pracuje někdo, kdo by chtěl hostům dělat jakékoliv naschvály v případě že je host nespokojen. Pokud by jste na něco podobného v naší restuaraci narazil, dejte mi, prosím, vědět a já Vám garantuji, že tohle vyřídím velmi rázně.

S pozdravem

 

Jan Hartel

Park Restaurant

 

pracuji v této restauraci od počátku vedení pana Hartla. Práci se snažím dělat "profesionálně", ale v životě bych jídlo jak bylo řečeno ničím osobně nevylepšil.Nejsem už žádny učěň ani student. Od toho máme kuchaře, který by to dal do pořádku.

Cituji:

Statečný muž.Jen nevím,zda by fungovalo,postěžovat si na nekvalitní jídlo obsluze.Už vidím,jak mi s úsměvem nese jinou porci,kterou předtím něčím vylepšil.Nejsou všichni číšníci stejní,ale z praxe vím,že to tak funguje.

Odpovědět

Oldřich Horáček
Oldřich Horáček

21. 01. 2010, 11:39

Myslel jsem, že dnešní guláš bude na pochvalu, ale až do doby co jsem ochutnal knedlík... Takový knedlík vůbec neměl opustit kuchyň. Je to ostuda a upřímně vám říkám za všech 6 lidí u našeho stolu, že takové výkyvy zbytečně špiní jméno restaurace. Fandíme Vám, ale zároveň se chceme taky dobře najíst.

S pozdravem

Oldřich Horáček

Roper Engineering

Odpovědět

Jan Hartel
Jan Hartel

19. 01. 2010, 22:01

Dobrý večer,

 

Mrzí mě, že Vám nechutnalo.

Můžu Vás ale ujistit, že maso bylo kuřecí a nebylo mražené. Bylo čerstvé stejně jako zelenina.

 

S pozdravem

Jan Hartel

Cituji:

Dobrý den,

dnešní salát s kuřecím masem byl fajn, protože zelenina byla kvalitní a bylo jí relativně dost. Bohužel maso mě zklamalo, polovinu jsem nemohl sníst kvůli špatné chutí a dokonce jsem sice nebyl jist, zda nejde o maso vepřové místo kuřecího. V takových chvílích člověk v půlce oběda nemá příliš chuť stěžovat si již tak přetížené obsluze (což je ale v tom návalu v 11 pochopitelné) a čekat na nápravu.

Odpovědět

Jan Hartel
Jan Hartel

18. 01. 2010, 21:33

Dobrý večer,

 

musím bohužel přiznat, že se tohle stalo. Ale věřte mi, že tohle nebyl záměr. Ja jsem na to přišel až ke konci podávání menu a s tím už se moc dělat nedalo. Samozřejmě toto nedopatření beru na sebe.

Také bych Vás poprosil o to, aby jste nám dal vědět, kdykoliv budete mít pocit, že něco není tak, jak má být.

Děkuji

 

S pozdravem

 

Jan Hartel

Park Restaurant

Cituji:

Na meny za 85 kc ktere bylo vypsano na smazeny hermelin,brambory jsem na taliri dostal pul hermelinu a hromadu planych rozvarenych a lehce nacernalyh brambor.....no nekupte to za 85kc...bohuzel to neni poprve....

Odpovědět

Robin Bortlík
Robin Bortlík

18. 01. 2010, 09:16

Ja jsem tam jeste takovy problem nikdy nemel. A kdybych jej mel, verim ze pokud reknu obluze, tak vsechno napravi. Tak me napada... rekl jste nekomu ze to chcete vymenit? Pokud ne, pardon, ale vase hloupost.

Cituji:

Na meny za 85 kc ktere bylo vypsano na smazeny hermelin,brambory jsem na taliri dostal pul hermelinu a hromadu planych rozvarenych a lehce nacernalyh brambor.....no nekupte to za 85kc...bohuzel to neni poprve....

Odpovědět

pepa z depa
pepa z depa

15. 01. 2010, 11:38

Na meny za 85 kc ktere bylo vypsano na smazeny hermelin,brambory jsem na taliri dostal pul hermelinu a hromadu planych rozvarenych a lehce nacernalyh brambor.....no nekupte to za 85kc...bohuzel to neni poprve.... 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

09. 01. 2010, 07:50

Tak odkaz funguje bez problémů. Pod pokličkou koukám, sice jejich recepty nezkouším, ale sem tam se něco dozvím.

Cituji:

Kdo by si chtěl restauraci prohlédnout, má možnost ji vidět v pořadu "Pod pokličkou"

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/409236100091030-pod-poklickou/

 

Jestli nemůžete na odkaz kliknout, zkopírujte jej a vložte do adresního řádku prohlížeče.

 

Odpovědět

Robin Bortlík
Robin Bortlík

07. 01. 2010, 10:17

Kdo by si chtěl restauraci prohlédnout, má možnost ji vidět v pořadu "Pod pokličkou"

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/409236100091030-pod-poklickou/

 

Jestli nemůžete na odkaz kliknout, zkopírujte jej a vložte do adresního řádku prohlížeče.

Odpovědět

Jan Hartel
Jan Hartel

04. 01. 2010, 12:54

Já nejsme vztahovačný, jen se bojím, že tyto názory ovlivní návštěvnost a dobré jméno naší restaurace.

 

S pozdravem

Jan Hartel

www.restaurant-vtpo.cz

Cituji:

Jejda-nebuďte vztahovačný,moje poznámka je pouze všeobecná.Protože jsem na druhým konci republiky,nemůžu hodnotit ,jak je to u vás.Je to škoda,docela jsem zvědavá,co máte dobrýho.

Odpovědět

tepito
tepito

31. 12. 2009, 07:12

Jejda-nebuďte vztahovačný,moje poznámka je pouze všeobecná.Protože jsem na druhým konci republiky,nemůžu hodnotit ,jak je to u vás.Je to škoda,docela jsem zvědavá,co máte dobrýho.

Odpovědět

Jan Hartel
Jan Hartel

30. 12. 2009, 22:56

Tohle není o statečnosti. Nevím jakou praxi máte Vy, ale ja jsem se vyučil ve 4* hotelu a poté jsem pracoval v 11 let v 5* hotelech včetně hotelu Radisson SAS (dnes a před revolucí Alcron). A moje praxe je taková, že pokud je jídlo nekvalitní, tak se prostě a jednoduše vymění za jiné. V nejhorším případě se neučtuje, nema-li host zájem o jiné jídlo. A takhle to funguje i v mé restauraci. Pokud nemáte důvěru k obsluze, tak ja jsem Vám denně k dispozici a toto pro Vás rád udělám. A udělal jsem to už dříve několikrát a nemám s tím sebemenší problém.Jíná věc je, že se asi ne vždy trefíme každému hostovi do chuťových pohárku. S tím už se tolik dělat nedá.

Jen k Váší nedůvěře k naší obsluze: nemyslím že v této restauraci pracuje někdo, kdo by chtěl hostům dělat jakékoliv naschvály v případě že je host nespokojen. Pokud by jste na něco podobného v naší restuaraci narazil, dejte mi, prosím, vědět a já Vám garantuji, že tohle vyřídím velmi rázně.

S pozdravem

 

Jan Hartel

Park Restaurant

 

 

Cituji:

Statečný muž.Jen nevím,zda by fungovalo,postěžovat si na nekvalitní jídlo obsluze.Už vidím,jak mi s úsměvem nese jinou porci,kterou předtím něčím vylepšil.Nejsou všichni číšníci stejní,ale z praxe vím,že to tak funguje.

Odpovědět

tepito
tepito

30. 12. 2009, 06:00

Statečný muž.Jen nevím,zda by fungovalo,postěžovat si na nekvalitní jídlo obsluze.Už vidím,jak mi s úsměvem nese jinou porci,kterou předtím něčím vylepšil.Nejsou všichni číšníci stejní,ale z praxe vím,že to tak funguje.

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

29. 12. 2009, 15:45

Čelem k problému, to si cením

Cituji:

Dobrý den,Chtěl bych se omluvit všem nespokojeným hostům naší restaurace.Samozřejmě beru všechny připomínky velmi vážně a budu pracovat na odstranění nedostatku. Protože Vaše spokojenost je naším cílem, chtěl bych Vás tímto požádat, aby jste svoje připomínky směřovali obsluze nebo rovnou mě. Je-li něco špatně uvařeno nebo nedovařeno, samozřejmě Vám jídlo rádi vyměníme k vaší spokojenosti.Já osobně dbám na kvalitu a kontroluji chuť jídel, ale nějaká chyba se může stát.Je mi jasné, že ne všem lidem se vždy trefíme do chuti, ale samozřejmě toto zkoušíme a budeme zkoušet i nadále. Ale k tomu potřebujeme Váš názor a proto Vás ještě jednou prosím, aby jste nám dali neprodleně vědět, není-li cokoliv s jídlem v pořádku a my se budeme snažit toto napravit.Děkuji S pozdravem Jan Hartel+420 603195989info@restaurant-vtpo.czwww.restaurant-vtpo.cz

 

Odpovědět

Jan Hartel
Jan Hartel

28. 12. 2009, 16:47

Dobrý den,Chtěl bych se omluvit všem nespokojeným hostům naší restaurace.Samozřejmě beru všechny připomínky velmi vážně a budu pracovat na odstranění nedostatku. Protože Vaše spokojenost je naším cílem, chtěl bych Vás tímto požádat, aby jste svoje připomínky směřovali obsluze nebo rovnou mě. Je-li něco špatně uvařeno nebo nedovařeno, samozřejmě Vám jídlo rádi vyměníme k vaší spokojenosti.Já osobně dbám na kvalitu a kontroluji chuť jídel, ale nějaká chyba se může stát.Je mi jasné, že ne všem lidem se vždy trefíme do chuti, ale samozřejmě toto zkoušíme a budeme zkoušet i nadále. Ale k tomu potřebujeme Váš názor a proto Vás ještě jednou prosím, aby jste nám dali neprodleně vědět, není-li cokoliv s jídlem v pořádku a my se budeme snažit toto napravit.Děkuji S pozdravem Jan Hartel+420 603195989info@restaurant-vtpo.czwww.restaurant-vtpo.cz

Odpovědět

Marek Šťastný
Marek Šťastný

16. 12. 2009, 15:58

co to je panebože?

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

12. 12. 2009, 16:19

Co takhle změnit lokál ?

Cituji:

Tak dneska to byla hruza. Mel jsem cocku, uzenina nebyla tak k byla klobasa, ktera zvenku vypadala osmazene, venitr ale studena a syrova. Cocka byla ok, ale ten parek :( Treba pritom polivka gulasova proste vyborna.

Co mi vyslovene chybi jsou brambory, a ne prosim ty hnusne opecene se slupkou a divnou barvou, ale normalni prachobycejny vareny brambor.

Kdyz uz jsme u toho, tak ty houskove knedliky posledni dobou, nevim jestli je to nejaka moda nebo je to zamerne tam mit vevnitr ty tvrdsi kusy, ale i ten nejobycejnejsi knedlik z teska za par korun vypada a je chutove lepsi.

Posledni dobou jsou proste takove  vykyvy. Jeden den si dobre posmakneme, jiny den je to presne opacne. V celkovem vysledku je dojem porad stejny, je to o dost lepsi ale pro zlepseni je tu take hodne mista.

 

Odpovědět

Robert Cigán
Robert Cigán

11. 12. 2009, 12:53

Tak dneska to byla hruza. Mel jsem cocku, uzenina nebyla tak k byla klobasa, ktera zvenku vypadala osmazene, venitr ale studena a syrova. Cocka byla ok, ale ten parek :( Treba pritom polivka gulasova proste vyborna.

Co mi vyslovene chybi jsou brambory, a ne prosim ty hnusne opecene se slupkou a divnou barvou, ale normalni prachobycejny vareny brambor.

Kdyz uz jsme u toho, tak ty houskove knedliky posledni dobou, nevim jestli je to nejaka moda nebo je to zamerne tam mit vevnitr ty tvrdsi kusy, ale i ten nejobycejnejsi knedlik z teska za par korun vypada a je chutove lepsi.

Posledni dobou jsou proste takove  vykyvy. Jeden den si dobre posmakneme, jiny den je to presne opacne. V celkovem vysledku je dojem porad stejny, je to o dost lepsi ale pro zlepseni je tu take hodne mista.

Odpovědět

D.
D.

11. 12. 2009, 11:52

Nikdy jsem si nemyslel, že budu s láskou vzpomínat na chemika Varmužu. Jídlo buď bez nápadu a nedovařené, nebo přebité kořením. Takže ať je na jídelníčku cokoli, máte na výběr pouze ze dvou variant: (a) plastelina bez chuti nebo (b) plastelina s oreganem. Např. dnešní rajská chutnala jako sardinky v tomatě.

Odpovědět

Robin Bortlík
Robin Bortlík

03. 09. 2009, 08:44

Sem tam si zajdu do VTPO restaurace na snídani. Né, že bych si něco objednával, spíše si jen koupím některou z nabízených baget a jdu posnídat do kanceláře. Chtěl bych ale tímto vyzvednout výbornou chuť, množství a čerstvost. Bagety v této restauraci jsou opravdu vynikající.

Máte někdo podobné zkušenosti?

 

Odpovědět

Jan Hartel
Jan Hartel

25. 08. 2009, 07:49

Jedná se o druh salátu. Některé saláty mají nahořklou jako třeba tento nebo Belgický Endive (neznám přesně český název). Často se míchají s jinými druhy salátu nebo třeba s ovocem a to pravě kvuli nahořklé chuti.

Cituji:

A jedná se o dekoraci nebo je to k jídlu? Zaráží mne nahořklá chuť tohoto salátu.

Odpovědět

Tomáš Pavelka
Tomáš Pavelka

24. 08. 2009, 15:22

A jedná se o dekoraci nebo je to k jídlu? Zaráží mne nahořklá chuť tohoto salátu.

Odpovědět

Honza
Honza

12. 08. 2009, 13:48

Dobrý den,

připojuji se k pochvalným hlasům a říkám jedno: i kdyby v restauraci Park restaurant nebyla některá menu za 70 Kč (jako že jsou 2), tato kvalita, počínaje vyleštěnými příbory, čistými talíři, ubrousky, kam se člověk podívá, výbornou obsluhou, jídlem špičkové chuti, oblíbeným způsobem obědů ve formě rautových stolů (skvělý nápad - velice za něj děkuji - každý si naloží, kolik sám sní, což je velice spravedlivé a zdravé), (zatím) konče výbornou nabídkou snídaně (vč. čerstvého pečiva), stojí i za víc, než jen pouhých 85 Kč. A osobně pochybuji, že ve VTPO pracují natolik chudí lidé, že si nemohou dovolit kvalitní oběd a zaplatit za něj odpovídající cenu. Nemusím chodit moc daleko, ale v jedné zaplivané restauraci vzdálené sotva 200 metrů, sice dostanete menu za 60, ovšem příbory jsou k pozvracení, talíř před naložením jídla člověk ani nemá šanci vidět (co oko nevidí...), kouř v "nekuřácké" části restaurace smrdí tak, že to porazí i statného kuřáka, o "ubrusech" už raději nemluvím vůbec. Mj. není daleko doba, kdy bude obědové menu stát 100 Kč a nikoho to nepřekvapí. Povíme si za pár let, až bude v ČR euro. V té době ani v té zmiňované zaplivané knajpě nebude menu za 60, poněvadž tolik bude stát sotva dětská porce. Tak je to. Panu Hartelovi přeju s jeho restarací opravdu hodně úspěchů, těším se, až si někdy přivstanu a zavítám na snídani. :)

Odpovědět