Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hojaldre

Hojaldre
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

24 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Listové těsto rozválíme a nakrájíme na proužky asi 1 x 7 cm. Proužky dáváme na vymaštěný plech tak, že polovinu proužku jednou otočíme a naznačíme tvar mušle. Pečivo posypeme krystalovým cukrem smíchaným se skořicí a hojaldre pečeme v horké troubě asi 20 - 25 minut.

Lenulinka

08. 08. 2011, Recept navštíven: 959x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hojaldre

Hojaldre

Listové těsto rozválíme a nakrájíme na proužky asi 1 x 7 cm. Proužky dáváme na vymaštěný plech tak, že polo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hojaldre Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché a celkom chutne

30. 10. 2016, 10:19

Přidat komentář

Facebook komentáře