Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hojaldre

Hojaldre

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
24 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Listové těsto rozválíme a nakrájíme na proužky asi 1 x 7 cm. Proužky dáváme na vymaštěný plech tak, že polovinu proužku jednou otočíme a naznačíme tvar mušle. Pečivo posypeme krystalovým cukrem smíchaným se skořicí a hojaldre pečeme v horké troubě asi 20 - 25 minut.


Lenulinka

08. 08. 2011, Recept navštíven: 1039x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché a celkom chutne

30. 10. 2016, 10:19

Přidat komentář

Facebook komentáře