Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bylinkový ocet

Bylinkový ocet

Přidat na Pinterest
Ocet, jenž vzniká smícháním louhovaných bylin a bílého vinného octu. Existuje mnoho druhů bylinných octů a jejich využití se uvádí hlavně u výroby majonézy či dresingů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Letní špagety

Letní špagety

Uvaříme špagety dle návodu. Zatímco se špagety vaří, rozdrtíme česnek a smícháme ho se solí. Poté smícháme ...

Salát z králíka

Salát z králíka

Celého králíka uvaříme v hrnci spolu s octem, novým kořením, pepřem, bobkovým listem cca v 1,5 l vody doměk...

Krůtí stehna se zeleninou

Krůtí stehna se zeleninou

Krůtí stehna omyjeme a pokud jsou hodně velká tak je rozřízneme jakoby na půl. Potřeme je solí, pepřem, pap...

Hlíva na kari koření

Hlíva na kari koření

Cibulku i hlívu očistíme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném oleji zpěníme nejdříve cibulku a pak ihned při...

Zeleninový salát s mozzarellovými sousty

Zeleninový salát s mozzarellovými sousty

Cibulku nakrájíme na kolečka, červenou cibuli na půlkolečka, česnek a cuketku na plátky, papriky na proužky...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Bylinkový ocet Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře