Hlíva na kari koření

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

110 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Cibulku i hlívu očistíme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném oleji zpěníme nejdříve cibulku a pak ihned přisypeme hlívu. Chvíli mícháme a pak ochutíme kari kořením, solí a cukrem. Přilijeme ocet, vmícháme mouku a necháme dusit 15 minut.
Pokrm hlídáme a podle potřeby podléváme, aby se nepřipaloval. Hotovou hlívu ihned servírujeme nejlépe s rýží.

Tip k receptu

Pro zajímavjěší chuť můžeme polovinu množství hlívy nahradit žampiony.

přidejte na:
Chybí obrázek

23. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre

30. 01. 2016, 15:37

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.