Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hlíva na kari koření

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
110 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Cibulku i hlívu očistíme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném oleji zpěníme nejdříve cibulku a pak ihned přisypeme hlívu. Chvíli mícháme a pak ochutíme kari kořením, solí a cukrem. Přilijeme ocet, vmícháme mouku a necháme dusit 15 minut.
Pokrm hlídáme a podle potřeby podléváme, aby se nepřipaloval. Hotovou hlívu ihned servírujeme nejlépe s rýží.

Bulb Tip k receptu

Pro zajímavjěší chuť můžeme polovinu množství hlívy nahradit žampiony.


Přidat na Pinterest
notburga

23. 10. 2011, Recept navštíven: 3380x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

30. 01. 2016, 15:37

Přidat komentář

Facebook komentáře