Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hlíva na kari koření

Hlíva na kari koření

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
110 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Cibulku i hlívu očistíme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném oleji zpěníme nejdříve cibulku a pak ihned přisypeme hlívu. Chvíli mícháme a pak ochutíme kari kořením, solí a cukrem. Přilijeme ocet, vmícháme mouku a necháme dusit 15 minut.
Pokrm hlídáme a podle potřeby podléváme, aby se nepřipaloval. Hotovou hlívu ihned servírujeme nejlépe s rýží.

Bulb Tip k receptu

Pro zajímavjěší chuť můžeme polovinu množství hlívy nahradit žampiony.


notburga

23. 10. 2011, Recept navštíven: 2755x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

30. 01. 2016, 15:37

Přidat komentář

Facebook komentáře