Hlíva na kari koření
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
110
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Cibulku i hlívu očistíme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném oleji zpěníme nejdříve cibulku a pak ihned přisypeme hlívu. Chvíli mícháme a pak ochutíme kari kořením, solí a cukrem. Přilijeme ocet, vmícháme mouku a necháme dusit 15 minut.
Pokrm hlídáme a podle potřeby podléváme, aby se nepřipaloval. Hotovou hlívu ihned servírujeme nejlépe s rýží.
Tip k receptu
Pro zajímavjěší chuť můžeme polovinu množství hlívy nahradit žampiony.
notburga23. 10. 2011
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.