Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chlebové koření

Chlebové koření

Použití v kuchyni

Je určeno především jako koření na přípravu domácího chleba či jiného pečiva. Skládá se většinou z kmínu, fenyklu, koriandru. Tato vyvážená směs dodá chlebu, ale také jinému slanému pečivu typickou chuť  a vůni. Při to podporuje trávení. K dostání je většinou ve všech specializovaných pordejnách s kořením nebo také v lepších pekárnách.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Plněné chlebánky z žitné mouky

Plněné chlebánky z žitné mouky

Do nádoby pekárny nalijeme mléko, přidáme rozpuštěné máslo, sůl, obě mouky, cukr, chlebové koření a nakonec...

Bagely s rukolou

Bagely s rukolou

Do misky nalijeme vlažné mléko, rozdrobíme do něho droždí, posypeme cukrem a zaprášíme moukou. Kvásek nechá...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Chlebové koření Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře