Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bagely s rukolou

Bagely s rukolou

Obtížnost Čas přípravy
1h 40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 2h 10min
Nutriční hodnoty
3201 kalorií 13.0g cukrů 121.0g tuků 129.0g bílkovin

Příprava

Do misky nalijeme vlažné mléko, rozdrobíme do něho droždí, posypeme cukrem a zaprášíme moukou. Kvásek necháme vzejít. Smícháme hladkou mouku, sůl, chlebové koření, vejce a změklé máslo. Přidáme kvásek a spojíme v hladké těsto. Podle potřeby přidáme vodu, aby těsto bylo vláčné. Vypracujeme a necháme na teplém místě vykynout. Majitelé pekáren použijí program Příprava těsta.
Vykynuté těsto rozdělíme na stejné bochánky. Ty rukou stlačíme a pomocí kulatého vykrajovátka odstraníme střed. Bagely přemístíme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem a necháme ještě 20 minut kynout. Ještě jednou potřeme vajíčkem a posypeme slunečnicovými semínky. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Podáváme s rukolou, šunkou a sýrem.


Maminčiny recepty

28. 11. 2009, Recept navštíven: 2148x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, určite vyskúšam

25. 11. 2016, 20:12

Přidat komentář

Facebook komentáře