Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

čtvero koření

Použití v kuchyni

Tato velmi ostrá, ale nasládlá kombinace koření, složená z bílého pepře, hřebíčku, zázvoru a muškátového oříšku se používá hlavně do uzenin. Má ale i širší použítí - do dušených jídel, pečených či grilovaných pokrmů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Marinovaná krůtí játra

Marinovaná krůtí játra

Krůtí játra necháme 1/2 hodiny ve vodě. Vodu několikrát vyměníme. Příprava marinády: 150 ml bílého jogurtu,...

Mortadela

Mortadela

Bravčové a kraličie mäso viackrát zomelieme, pridáme vajcia, roztlačený cesnak, pistacie, kapiu a koreniny....

Zuzu těstoviny

Zuzu těstoviny

Cestoviny uvaríme vo vode do ktorej sme pridali zel. dochucovadlo, scedíme, neoplachujeme. Nakrájanú slanin...

Koláč se slaninou

Koláč se slaninou

Rúru predhrejeme na 200 °C. Cesto nechame rozmraziť, rozvaľkame a vysteľeme ním veľkú okrúhlu formu na pizz...

Fazolová pomazánka

Fazolová pomazánka

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme droždí a opékáme, dokud nezačne houstnout. Přidáme uvařené fazole, ovesné ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí čtvero koření Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře