Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marinovaná krůtí játra

Obtížnost Čas přípravy
12h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 12h 35min
Nutriční hodnoty
1098 kalorií 4.0g cukrů 62.0g tuků 102.0g bílkovin

Příprava

Krůtí játra necháme 1/2 hodiny ve vodě. Vodu několikrát vyměníme. Příprava marinády: 150 ml bílého jogurtu, 1 lžíce oleje,1 lžička medu, 1/2 lžičky koření na kuře, 1/2 lžičky koření na stejky, 1/2 lžičky na krůtí maso, 2 špetky barevného pepře. Do marinády vložíme krůtí játra nakrájená na větší kousky. Necháme marinovat přes noc.
Takto připravená játra vložíme do wok pánve, přidáme 1 lžíci másla a necháme 10 - 12 minut dusit do měkka. Hotová játra vyjmeme.
Do výpeku přidáme 4 lžíce smetany přidáme 2 špetky pikantního, mírně ostrého koření Piri piri. Provaříme 30 sekund. Hotová játra přelijeme pikantní omáčkou. Zdobíme ital. slaninou, bylinkami a cibulkou.

Bulb Tip k receptu

můžeme podávat s pečivem, rýží, bramborem, salátem


Přidat na Pinterest
Marsylie

03. 07. 2013, Recept navštíven: 2045x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Takto upravené játra dělá s oblibou moje dcera-výborný recept

18. 01. 2015, 09:02

Přidat komentář

Facebook komentáře