Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mortadela

Mortadela

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 20min
Nutriční hodnoty
5080 kalorií 82.0g cukrů 155.0g tuků 320.0g bílkovin

Příprava

Bravčové a kraličie mäso viackrát zomelieme, pridáme vajcia, roztlačený cesnak, pistacie, kapiu a koreniny. Dobre premiešame a necháme v chlade 24 hodín odležať. Hmotu naplníme do špecialného na to určeného sáčku. Dobre zaviažeme a dáme variť do hrnca. Varíme asi dve hodiny teplota by mala mať 85-90°C. Uvarenú mortadelu vyberieme z vody a necháme vychladnúť, vrecko odstraníme a celý povrch obalíme v mletej červenej paprike.

Bulb Tip k receptu

Kraličie mäso môžeme nahradiť kvalitným hydinovým mäsom. Krájame na hrubšie plátky. Podávame s bagetou a čerstvou zeleninou.


Jozef

13. 01. 2011, Recept navštíven: 3470x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra kombinacia masa a vsetkých surovín

04. 04. 2016, 10:34

Přidat komentář

Facebook komentáře