Vegeta

Další názvy

Podravka, Vega

Použití v kuchyni

Vegeta je všestranné ochucovadlo, můžete jí dochutit polévky, vývary, omáčky, pokrmy z mletého masa, jako jsou sekané a karbanátky. Hodí se i do rizota, zeleninových nákypů, placiček nebo kroketek, na rybí maso i do slaných bábovek a závinů.

Rady

Zkuste nasypat trochu Vegety do vody na vaření přílohové rýže nebo těstovin.

přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Vegeta je celosvětově prodávanápřísada do jídla. Tvoří ji směs koření a různých druhů zeleniny. V České republice je Vegeta vyráběna společností Vitana ve výrobním závodu ve Varnsdorfu. Vitana nabízí tři typy Vegety: Vegetu Original, Pikant a Bylinkovou. Vegety s příchutí (bylinková a pikant) jsou bez přidaného glutamátu a konzervačních látek.

Ondřej Hyneš 03. 10. 2016, 13:44