Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kedlubny se smetanou a uzeninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
316 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. Mladé kedlubnové lístky nakrájíme na jemno. Do kastrolku dáme olej, přisypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme a za stálého míchání přivedeme k varu. Vsypeme nastrouhané kedlubny i s listy, okořeníme vegetou a asi 15 minut povaříme. pak zahustíme smetanou a dochutíme octem, případně cukrem.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s vařenými brambory, opečenou uzeninou a smaženým vejcem.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

02. 02. 2016, Recept navštíven: 928x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tradičná klasika

03. 02. 2016, 10:18

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

05. 02. 2016, 10:43

Přidat komentář

Facebook komentáře