Kedlubny se smetanou a uzeninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

316 kalorií
0.0g cukrů
30.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. Mladé kedlubnové lístky nakrájíme na jemno. Do kastrolku dáme olej, přisypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme a za stálého míchání přivedeme k varu. Vsypeme nastrouhané kedlubny i s listy, okořeníme vegetou a asi 15 minut povaříme. pak zahustíme smetanou a dochutíme octem, případně cukrem.

Tip k receptu

Podáváme s vařenými brambory, opečenou uzeninou a smaženým vejcem.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 02. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
tradičná klasika

03. 02. 2016, 10:18

Chybí obrázek
celkom dobre

05. 02. 2016, 10:43

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.