Kedlubny se smetanou a uzeninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
316
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. Mladé kedlubnové lístky nakrájíme na jemno. Do kastrolku dáme olej, přisypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme a za stálého míchání přivedeme k varu. Vsypeme nastrouhané kedlubny i s listy, okořeníme vegetou a asi 15 minut povaříme. pak zahustíme smetanou a dochutíme octem, případně cukrem.
Tip k receptu
Podáváme s vařenými brambory, opečenou uzeninou a smaženým vejcem.
Jana Smidži02. 02. 2016
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.