Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dětská ovocná přesnídávka

Dětská ovocná přesnídávka

Přidat na Pinterest

Výrobek z čerstvého ovoce, převážně jablek a dále přidaných jiných druhů v menším množství, například jahod, meruněk, broskví, banánů, borůvek a dalších. Dnes se objevují i přesnídávky s přidaným tvarohem, jogurtem nebo piškoty či ovesnými vločkami. Jsou určeny pro nejmenší děti a podléhají přísné kontrole kvality a hygieny výroby. Obsahují 100% ovoce bez přidaného cukru a bez konzervantů. Trvanlivost je zajištěna šetrnou pasterizací, kdy se zachová většina vitamínů a cenných živin. V kuchyni můžete přesnídávky použít do těsta na moučník či bábovku, které tímto krásně zvláčníte i ochutíte.

 

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jablečno-skořicový dort

Jablečno-skořicový dort

Nejprve je třeba rozdrtit cukrářské piškoty – vložte je třeba do papírového sáčku a válečkem či paličkou na...

Vláčná bábovka z dětské přesnídávky

Vláčná bábovka z dětské přesnídávky

Vejce s cukrem a hodně změklou Herou ušleháme, přidáme rum, smetanu, přesnídávku, promícháme a přidáme mouk...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Dětská ovocná přesnídávka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře