Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Frankfurtské párky

Masný výrobek, který je původem z Německa, se vyrábí z hovězího, vepřového, nebo i telecího masa. Frankfurtské párky navíc obsahují i bílý pepř a muškátový oříšek. Ke konzumaci jsou vhodné samotné, tepelně upravené (vaříme ve vroucí vodě cca 5 minut) – k zvýraznění chuti můžeme společně s pečivem přidat na talíř i hořčici nebo křen. Opečené do omáček na těstoviny.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Do hrnce nalijeme trošku oleje nebo másla. Necháme rozehřát, vsypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšk...

Hot dog s domácím lilkovým dipem

Hot dog s domácím lilkovým dipem

Lilky podélně rozpůlíme, dužinu propícháme vidličkou, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a pečeme...

Párková pomazánka

Párková pomazánka

Nejdříve si vejce uvaříme natvrdo, ochladíme je ve studené vodě a potom je oloupeme. Do mísy nastrouháme ve...

Paprikové rizoto

Paprikové rizoto

Hrneček rýže opereme, spaříme horkou vodou a dáme do hrnce, zalijeme 2 hrnečeky horké vody, trochu osolíme ...

Frankfurtská vepřová kýta

Frankfurtská vepřová kýta

Maso prošpikujeme třemi nožkami párků. Nejlépe se to dělá tak, že párky dáme na chvíli do mrazáku, pak je z...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Frankfurtské párky Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře