Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Frankfurtská vepřová kýta

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1360 kalorií, 0.0g cukrů, 68.0g tuků, 160.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso prošpikujeme třemi nožkami párků. Nejlépe se to dělá tak, že párky dáme na chvíli do mrazáku, pak je ztuhlé snadno zasuneme do zářezů v mase.
Připravený špalík masa opečeme ze všech stran na rozehřátém oleji. Maso vyndáme, odložíme stranou a na olej vhodíme cibuli nakrájenou nadrobno.
Cibuli osmahneme dozlatova, přisypeme papriku, promícháme a ihned zalijeme vodou. Vložíme maso a pod pokličkou dusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme, do omáčky přidáme zbylou nohu párku nakrájenou na kolečka a omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, dobře provaříme a nakonec dochutíme smetanou.
Maso nakrájíme na plátky a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s rýží.

Angel 666

20. 09. 2011, Recept navštíven: 21572x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Cibuli nasekáme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej a osmažíme na něm připravenou cibuli. Zaprášíme moukou, ...

Frankfurtský věnec

Frankfurtský věnec

Maslo, cukor a žĺtky vymiešame do spenenia, pridáme soľ, citrónovú kôru, kukuričnú múku a hrubú múku, do kt...

Frankfurtská vepřová kýta

Frankfurtská vepřová kýta

Maso prošpikujeme třemi nožkami párků. Nejlépe se to dělá tak, že párky dáme na chvíli do mrazáku, pak je z...

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Do hrnce nalijeme trošku oleje nebo másla. Necháme rozehřát, vsypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Frankfurtská vepřová kýta Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý recept

01. 11. 2015, 20:38

planeta
Restaurant_star
oblíbené jídlo, přidala bych i sušený libeček
Přidané ingredience: libeček

27. 12. 2015, 11:23

Přidat komentář
hOJSADLO
Jen bych podotknul,že lepší je mouku rozmíchat ve smetaně a tím zahustit omáčku, pak v kastrole orestovat nakrájený párek a na něj omáčku přecedit přes jemné síto(cedník),chvilku povařit a sníst.

hOJSADLO 15. 10. 2011, 22:28

Thumb
Recept je dobry, jen jsem pouzil dve cibule a hlavne hovezi maso.

Skrblik 14. 04. 2016, 20:33

Facebook komentáře