Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

988 kalorií, 0.0g cukrů, 100.0g tuků, 3.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do hrnce nalijeme trošku oleje nebo másla. Necháme rozehřát, vsypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Přidáme gulášové koření, sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vodou nebo hovězím vývarem (vývar je lepší). Vhodíme divoké koření (bobkový list, celý pepř, nové koření). Osolíme a opepříme. Brambory a párky nakrájíme na drobné kousky a přidáme do polévky. Necháme povařit 15 - 20 minut. Pak přilijeme smetanu, zasypeme čerstvou nebo sušenou petrželkou a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Na talíři ozdobíme trochou zakysané smetany.

Jana Smidži

18. 03. 2016, Recept navštíven: 2082x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Cibuli nasekáme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej a osmažíme na něm připravenou cibuli. Zaprášíme moukou, ...

Frankfurtský věnec

Frankfurtský věnec

Maslo, cukor a žĺtky vymiešame do spenenia, pridáme soľ, citrónovú kôru, kukuričnú múku a hrubú múku, do kt...

Frankfurtská vepřová kýta

Frankfurtská vepřová kýta

Maso prošpikujeme třemi nožkami párků. Nejlépe se to dělá tak, že párky dáme na chvíli do mrazáku, pak je z...

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Do hrnce nalijeme trošku oleje nebo másla. Necháme rozehřát, vsypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka

18. 03. 2016, 11:53

planeta
Restaurant_star
u nás oblíbená polévka, přidávám do ní i trošku libečku
Přidané ingredience: libeček

18. 03. 2016, 17:54

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi chutná polievka

19. 03. 2016, 19:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá polievka

28. 03. 2016, 19:58

Marcianto
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborná klasika, která nikdy nezklame

31. 03. 2016, 15:25

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezvadná klasika :)

26. 09. 2016, 06:13

Přidat komentář
Marcianto
Pane nebo paní Planeto, všiml jsem si, že libeček byste nejraději přidávala i do buchet

Marcianto 31. 03. 2016, 15:26

Facebook komentáře