Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Gulášové koření

Gulášové koření

Použití v kuchyni

Směs koření určená především k přípravě masitých jídel, gulášů (vepřových, hovězích, zvěřinových, ale také bramborových, houbových, atd.), dušených mas, polévek, omáček.

Rady

K dostání jsou různé varianty koření, především s ohledem na ostrost: tedy neostrá či ostrá směs. Pikantnost lze vyčíst také ze složení směsi uvedené na obalu.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Do hrnce nalijeme trošku oleje nebo másla. Necháme rozehřát, vsypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšk...

Vepřové plátky v tlakáči

Vepřové plátky v tlakáči

V tlakovém hrnci na oleji usmažíme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli. Na ní krátce orestujeme plátky mas...

Zelňačka se žampióny a klobásou

Zelňačka se žampióny a klobásou

Zelí scedíme a překrájíme na menší kousky. Pokud se nám zelí zdá moc kyselé, tak ho propláchneme vodou. Po...

Gulášovka - co dům dal

Gulášovka - co dům dal

Omyté žaludky uvaříme do měkka. Mezitím oškrábané brambory a cibuli nakrájíme na kostičky a papriky, slanin...

Hodinkový guláš z hovězího masa

Hodinkový guláš z hovězího masa

Maso nakrájíme na větší kostky. Na sádle v tlakovém hrnci osmažíme dozlatova cibulku, přidáme maso, zelen...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Gulášové koření Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře