Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hodinkový guláš z hovězího masa

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2136 kalorií 0.0g cukrů 130.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na větší kostky.
Na sádle v tlakovém hrnci osmažíme dozlatova cibulku, přidáme maso, zelenou papriku pokrájenou na proužky a česnek nakrájený na plátky, necháme zprudka opéci, zaprášíme paprikou (papriku ne dlouho a nakonec - zhořkla by), následně přilijeme vřelou vodu, přidáme ostatní smíchané suroviny a masoxy rozpuštěné ve vodě (nepřipalují se). Vaříme cca 40 minut při 170 stupních.







Bulb Tip k receptu

Tento recept jsem původně dělávala v pekáči v troubě a z vepřového masa, pak jsem zkoušela z hovězího a v hrnci, ale nebylo to ono.
Zkusila jsem tedy základní suroviny opéci klasicky, pak dodat ostatní ingredience a dovařit. Něco jsem i proti původnímu přidala.
Dnes je u nás tento způsob oblíben, protože máme v rodině starší lidi a maso je krásně měkké i pro ně, kromě toho je recept chutný a rychlý.


Přidat na Pinterest
Roxana

06. 08. 2013, Recept navštíven: 2229x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tento guláš jsem dělala z vepřového masa

27. 12. 2014, 08:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci guláš

26. 11. 2015, 10:57

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný hovädzí guláš

17. 12. 2015, 12:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam podobný gulaš a je dobrý aj z veproveho masa

26. 10. 2016, 15:49

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
príprava guľašu je velmi dobrá, chutí skvelo

30. 05. 2017, 20:53

Přidat komentář

Facebook komentáře