Hodinkový guláš z hovězího masa

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2136 kalorií
0.0g cukrů
130.0g tuků
130.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na větší kostky.
Na sádle v tlakovém hrnci osmažíme dozlatova cibulku, přidáme maso, zelenou papriku pokrájenou na proužky a česnek nakrájený na plátky, necháme zprudka opéci, zaprášíme paprikou (papriku ne dlouho a nakonec - zhořkla by), následně přilijeme vřelou vodu, přidáme ostatní smíchané suroviny a masoxy rozpuštěné ve vodě (nepřipalují se). Vaříme cca 40 minut při 170 stupních.







Tip k receptu

Tento recept jsem původně dělávala v pekáči v troubě a z vepřového masa, pak jsem zkoušela z hovězího a v hrnci, ale nebylo to ono.
Zkusila jsem tedy základní suroviny opéci klasicky, pak dodat ostatní ingredience a dovařit. Něco jsem i proti původnímu přidala.
Dnes je u nás tento způsob oblíben, protože máme v rodině starší lidi a maso je krásně měkké i pro ně, kromě toho je recept chutný a rychlý.

přidejte na:
Roxana

06. 08. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Tento guláš jsem dělala z vepřového masa

heladon 27. 12. 2014, 08:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuci guláš

Svetlana 26. 11. 2015, 10:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutný hovädzí guláš

katka16031 17. 12. 2015, 12:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robievam podobný gulaš a je dobrý aj z veproveho masa

majka 26. 10. 2016, 15:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
príprava guľašu je velmi dobrá, chutí skvelo

hanka 30. 05. 2017, 20:53

Přidat komentář