Hodinkový guláš z hovězího masa

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2136 kalorií
0.0g cukrů
130.0g tuků
130.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na větší kostky.
Na sádle v tlakovém hrnci osmažíme dozlatova cibulku, přidáme maso, zelenou papriku pokrájenou na proužky a česnek nakrájený na plátky, necháme zprudka opéci, zaprášíme paprikou (papriku ne dlouho a nakonec - zhořkla by), následně přilijeme vřelou vodu, přidáme ostatní smíchané suroviny a masoxy rozpuštěné ve vodě (nepřipalují se). Vaříme cca 40 minut při 170 stupních.







Tip k receptu

Tento recept jsem původně dělávala v pekáči v troubě a z vepřového masa, pak jsem zkoušela z hovězího a v hrnci, ale nebylo to ono.
Zkusila jsem tedy základní suroviny opéci klasicky, pak dodat ostatní ingredience a dovařit. Něco jsem i proti původnímu přidala.
Dnes je u nás tento způsob oblíben, protože máme v rodině starší lidi a maso je krásně měkké i pro ně, kromě toho je recept chutný a rychlý.

přidejte na:
Roxana

06. 08. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
heladon
Tento guláš jsem dělala z vepřového masa

27. 12. 2014, 08:58

Svetlana
vynikajuci guláš

26. 11. 2015, 10:57

katka16031
velmi chutný hovädzí guláš

17. 12. 2015, 12:02

majka
robievam podobný gulaš a je dobrý aj z veproveho masa

26. 10. 2016, 15:49

hanka
príprava guľašu je velmi dobrá, chutí skvelo

30. 05. 2017, 20:53

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.