Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelňačka se žampióny a klobásou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 40min , porce

970 kalorií, 0.0g cukrů, 30.0g tuků, 31.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zelí scedíme a překrájíme na menší kousky. Pokud se nám zelí zdá moc kyselé, tak ho propláchneme vodou. Pokrájené zelí vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme do měkka s bobkovými listy a novým kořením.

Brambory nakrájíme na kostičky a žampióny na menší kousky (plátky) a uvaříme do měkka v osolené vodě. Po změknutí je přidáme do zelí a vše zahustíme tmavší jíškou ze sádla a hladké mouky. Na oleji prohřejeme klobásky nakrájené na drobno, zasypeme kořením, paprikou, promícháme a přidáme s nastrouhaným česnekem do polévky. Krátce povaříme, dochutíme solí, petrželkou a odstavíme.

JanaB

05. 09. 2013, Recept navštíven: 1516x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelňačka se šťouchanými brambory

Zelňačka se šťouchanými brambory

Špek nakrájejte na kostky a v hrnci na troše oleje společně s půlkou klobásy asi 4 minuty restujte. Cibuli ...

Zelňačka se žampióny a klobásou

Zelňačka se žampióny a klobásou

Zelí scedíme a překrájíme na menší kousky. Pokud se nám zelí zdá moc kyselé, tak ho propláchneme vodou. Po...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelňačka se žampióny a klobásou Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zelňačku dělám, ale bez žampionů

18. 12. 2014, 08:21

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra je aj so šampinonmi

26. 09. 2015, 19:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná

10. 10. 2015, 19:28

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zelnačka velmi chutná

20. 08. 2016, 19:21

Přidat komentář

Facebook komentáře