Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové plátky v tlakáči

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
435 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

V tlakovém hrnci na oleji usmažíme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli. Na ní krátce orestujeme plátky masa, přidáme sůl, hořčici, koření a podlijeme horkou vodou. Dusíme do měkka, tedy asi 30 minut. Vše zahustíme moukou rozmíchanou v trošce studené vody, provaříme a odstavíme. Na závěr dochutíme solí.


Přidat na Pinterest
JanaB

14. 10. 2013, Recept navštíven: 3077x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Většinu jídel dělám v tlakovém hrnci. Polévky ve větším, ostatní jídlo v menším.

07. 12. 2014, 09:25

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre v tlakovom hrnci

14. 12. 2015, 20:34

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Opravdu chutná skvěle

Petr Kopp 01. 10. 2016, 09:11

Přidat komentář

Facebook komentáře