Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové plátky v pikantérii

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
816 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Plátky vepřové pečeně (bez kosti), naklepu, osolím, opepřím, potřu olejem a nechám v chladu rozležet. V pánvičce rozehřeju 3 lžíce oleje, maso zvolna opeču a dám stranou. Do pánve dám lžíci másla, zpěním nakrájenou cibuli, lžíci hladké mouky, lechce osmahnu, zaliju vývarem, pořádně zamíchám. Do omáčky dám zpět maso a vařím zhruba 15minut. Pak přidám nakrájené sladkokyselé okurky, lžíci kaparů a nasekanou cibulovou nať. Ochutím solí a chilli.

Bulb Tip k receptu

Maso můžete naložit do vína,bude křehčí.Podávám s rýží


Přidat na Pinterest
honzíček

13. 06. 2013, Recept navštíven: 1646x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Opravdu pikantní pláítky

17. 04. 2015, 08:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pikantné ale velmi chutné

06. 02. 2016, 18:59

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyikjuce plátky

08. 03. 2016, 13:34

Přidat komentář

Facebook komentáře