Vepřové plátky v pikantérii
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
816
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Plátky vepřové pečeně (bez kosti), naklepu, osolím, opepřím, potřu olejem a nechám v chladu rozležet. V pánvičce rozehřeju 3 lžíce oleje, maso zvolna opeču a dám stranou. Do pánve dám lžíci másla, zpěním nakrájenou cibuli, lžíci hladké mouky, lechce osmahnu, zaliju vývarem, pořádně zamíchám. Do omáčky dám zpět maso a vařím zhruba 15minut. Pak přidám nakrájené sladkokyselé okurky, lžíci kaparů a nasekanou cibulovou nať. Ochutím solí a chilli.
Tip k receptu
Maso můžete naložit do vína,bude křehčí.Podávám s rýží
honzíček13. 06. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.