Vepřové plátky v pikantérii

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

816 kalorií
0.0g cukrů
82.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Plátky vepřové pečeně (bez kosti), naklepu, osolím, opepřím, potřu olejem a nechám v chladu rozležet. V pánvičce rozehřeju 3 lžíce oleje, maso zvolna opeču a dám stranou. Do pánve dám lžíci másla, zpěním nakrájenou cibuli, lžíci hladké mouky, lechce osmahnu, zaliju vývarem, pořádně zamíchám. Do omáčky dám zpět maso a vařím zhruba 15minut. Pak přidám nakrájené sladkokyselé okurky, lžíci kaparů a nasekanou cibulovou nať. Ochutím solí a chilli.

Tip k receptu

Maso můžete naložit do vína,bude křehčí.Podávám s rýží

přidejte na:
Chybí obrázek

13. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Opravdu pikantní pláítky

17. 04. 2015, 08:48

Chybí obrázek
pikantné ale velmi chutné

06. 02. 2016, 18:59

Chybí obrázek
vyikjuce plátky

08. 03. 2016, 13:34

Chybí obrázek
chutný dobrý recept

14. 05. 2019, 09:46

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.