Vepřové pikantní plátky
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
10880
kalorií
0.0g
cukrů
1021.0g
tuků
411.0g
bílkovin
Příprava
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu několik hodin odležet. V pánvi si rozehřejeme 3 lžíce oleje, plátky masa na něm z obou stran opečeme, vyjmeme, odložíme a do pánve přidáme máslo, zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, posypeme lžící hladké mouky, lehce osmahneme, zalijeme vývarem a promícháme. Maso vrátíme do omáčky a zvolna vaříme cca 15 minut. Poté do omáčky přidáme na kostičky nakrájené sladkokyselé okurky, lžici kaparů a nasekanou cibulovou nať. Podáváme s rýží.
Beruska6404. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.