Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové pikantní plátky

Vepřové pikantní plátky

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 5min
Nutriční hodnoty
10880 kalorií 0.0g cukrů 1021.0g tuků 411.0g bílkovin

Příprava

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu několik hodin odležet. V pánvi si rozehřejeme 3 lžíce oleje, plátky masa na něm z obou stran opečeme, vyjmeme, odložíme a do pánve přidáme máslo, zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, posypeme lžící hladké mouky, lehce osmahneme, zalijeme vývarem a promícháme. Maso vrátíme do omáčky a zvolna vaříme cca 15 minut. Poté do omáčky přidáme na kostičky nakrájené sladkokyselé okurky, lžici kaparů a nasekanou cibulovou nať. Podáváme s rýží.


Beruska64

04. 12. 2009, Recept navštíven: 1954x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře