Logo portálu sRecepty
Lupa
Tlačítko přidat recept Recept Přidat vlastní recept
Hledat recepty, články ... Logo portálu sRecepty
  • Domů
  • Recepty
  • Fit recepty
  • Mám v ledničce
  • Články
  • Ingredience
  • Videa
  • Soutěž
  • Přidat vlastní recept
  • Přihlásit se
  • sRecepty.cz >
  • Ingredience >
  • Vepřová plec >

Vepřová plec

Jako plec označujeme maso jehož podkladem je část kostry hrudní končetiny. Můžeme ji nadívat, péct, dusit na zelenině, výborně chutná silně okořeněná, protože to ještě více podtrhne její jedinečnou chuť.
přidejte na:
Facebook ikona
Pinterest ikona
Twitter ikona

Fotogalerie

Vepřová plec - obrázek č. 1
Nahrát vlastní fotografie
  • V receptech
  • Magazín
Székelský (segedinský) guláš
Székelský (segedinský) guláš
Nakládané maso v hrubozrnné soli a bylinkách
Nakládané maso v hrubozrnné soli a bylinkách
Fajitas v tortille
Fajitas v tortille
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
Karbanátky s kedlubnovým zelím a bramborami
Karbanátky s kedlubnovým zelím a bramborami
Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Vepřová plec
Chybějící obrázek
Zahušťování omáček
Jak na kynuté těsto
Jak na kynuté těsto
Salátové zálivky
Salátové zálivky
Chybějící obrázek
114 dobrých rad, tipů a triků do kuchyně
Objevte batáty
Objevte batáty

Komentáře

Přidat komentář
Ikona Google Play
Ikona Apple Store
© 2022, Railsformers, s.r.o.
Fórum | Restaurace | Reklama | Doporučujeme | Provozní podmínky | Kontakt | O provozovateli | Zásady ochrany osobních údajů | Cookies | Nápověda