Nakládané maso v hrubozrnné soli a bylinkách
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
0min
Celkový čas
15min
Porce
Nutriční hodnoty
1228
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na větší plátky a vetřeme do něj ostatní ingredience.
Uzavřeme do sklenice a necháme 5 dní v lednici.
Před tepelnou úpravou omyjeme a osušíme.
Toto maso je vhodné ke grilování či uzení.
26. 02. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 27. 02. 2016, 17:10

Svetlana 29. 02. 2016, 11:15

hanka 01. 03. 2016, 14:00

dušanka 29. 08. 2016, 21:10

palino 15. 02. 2017, 11:17

Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz
heladon 28. 05. 2017, 07:50

katka16031 15. 05. 2019, 18:22
© 2022, Railsformers, s.r.o.