Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové plátky v krémové omáčce s glazovanými mrkvičkami a hráškovou rýží

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
296 kalorií 12.0g cukrů 26.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Na pánvi rozehřejte olej, přidejte plátky masa lehce naklepané klouby prstů, osolené, opepřené. Opečte je z obou stran dohněda, asi 8 minut.
Maso vyjměte z pánve na talíř, do pánve přidejte oloupanou a nakrájenou cibuli a plátky česneku. Smažte 4 minuty a poté přisypte plátky očištěných žampionů. Smažte ještě další 4 minuty, vmíchejte Očištěné mrkve vložte na rozpálené máslo, přidejte med, osolte, opepřete a smažte po všech stranách asi 5 minut. Podávejte k masu.

Bulb Tip k receptu

Můžete přidat rýži na jakýkoliv způsob, dobrá je například hrášková, nebo kuskus, apod.


Přidat na Pinterest
Sonia005

08. 10. 2010, Recept navštíven: 3110x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

18. 09. 2016, 18:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný dobrý recept

30. 11. 2017, 13:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
dobre

05. 12. 2017, 14:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krémová omáčka je chuťovo vyborná, krkovička sa k tomu velmi hodí

14. 02. 2018, 10:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný recept

27. 02. 2018, 18:21

Přidat komentář

Facebook komentáře