Vepřové plátky v krémové omáčce s glazovanými mrkvičkami a hráškovou rýží
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
296
kalorií
12.0g
cukrů
26.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte plátky masa lehce naklepané klouby prstů, osolené, opepřené. Opečte je z obou stran dohněda, asi 8 minut.
Maso vyjměte z pánve na talíř, do pánve přidejte oloupanou a nakrájenou cibuli a plátky česneku. Smažte 4 minuty a poté přisypte plátky očištěných žampionů. Smažte ještě další 4 minuty, vmíchejte Očištěné mrkve vložte na rozpálené máslo, přidejte med, osolte, opepřete a smažte po všech stranách asi 5 minut. Podávejte k masu.
Tip k receptu
Můžete přidat rýži na jakýkoliv způsob, dobrá je například hrášková, nebo kuskus, apod.
Sonia00508. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.