Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Holub

Holub

Přidat na Pinterest
Zkrácené označení pro domestikovaný druh holuba domácího. Na jednu porci se počítá jeden holub, záleží na velikosti a využití masa. Nejvíce masa najdeme v prsní části, nejméně pak na nohou. Vhodný k pečení, dušení, maso můžeme obrat od kosti a připravit z něj a dalších ingrediencí např. salát. Při pečení masa je vhodné přidat např. slaninu, cibuli, papriku, nejrůznější koření, tím jen podtrhenem celkovou vynikající chuť. K hotovému jídlu podáváme červená vína.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pečení holubi po sečuánsku

Pečení holubi po sečuánsku

Holuby oškubeme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Zobáky důkladně vydrhneme. Poté je osolíme...

Pečení holubi se slaninou

Pečení holubi se slaninou

Holuby oškubeme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Do břišní dutiny dáme slaninu a česnek. Po...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Holub Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře