Pečení holubi se slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
3h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1454
kalorií
0.0g
cukrů
137.0g
tuků
37.0g
bílkovin
Příprava
Holuby oškubeme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Do břišní dutiny dáme slaninu a česnek. Poté je osolíme, posypeme grilovacím kořením a dáme do zapékací mísy. Přidáme nakrájené máslo a podlijeme vodou. Pečeme 20 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Potom teplotu snížíme na 150 °C a pečeme dalších 40 minut. Po celou dobu pečení, holuby co 15 minut poléváme vypečenou šťávou. Při podávání ozdobíme petrželkou.
Milena11. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.