Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečení holubi po sečuánsku

Obtížnost Čas přípravy
2h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 3h 10min
Nutriční hodnoty
734 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Holuby oškubeme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Zobáky důkladně vydrhneme. Poté je osolíme, posypeme chilli kořením a dáme do zapékací mísy. Přidáme nakrájené máslo, nakrájené cibule a podlijeme vodou. Pečeme 20 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Potom teplotu snížíme na 150 °C a pečeme dalších 40 minut. Po celou dobu pečení, holuby co 15 minut poléváme vypečenou šťávou. Mezitím omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka čili papričky. Upečené holuby dáme na talíř, polijeme vypečenou šťávou a cibulkou. Posypeme nakrájenými čili papričkami a podáváme. Při podávání můžeme ozdobit mrkví a petrželkou.


Přidat na Pinterest
Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 4084x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

11. 10. 2016, 20:23

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystám sa vyskúšať, je to lákavy recept

27. 07. 2017, 20:42

Přidat komentář
Thumb
Základom každého "sečuánskeho" jedla je sečuánske korenie. To sa nedá nahradiť ničím iným. Sečuánske korenie pochádza z Číny a tak recept zaradený medzi grécke jedlá je kardinálny omyl. S'-čchuan (česky tradičně Sečuán nebo Sečuánsko, čínsky: 四川; pinyin: sìchuān; překlad: Čtyři řeky) je provincie v Čínské lidové republice.

Lu 12. 01. 2013, 19:02

Facebook komentáře