Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečení holubi po sečuánsku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 3h 10min , porce

734 kalorií, 0.0g cukrů, 82.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Holuby oškubeme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Zobáky důkladně vydrhneme. Poté je osolíme, posypeme chilli kořením a dáme do zapékací mísy. Přidáme nakrájené máslo, nakrájené cibule a podlijeme vodou. Pečeme 20 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Potom teplotu snížíme na 150 °C a pečeme dalších 40 minut. Po celou dobu pečení, holuby co 15 minut poléváme vypečenou šťávou. Mezitím omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka čili papričky. Upečené holuby dáme na talíř, polijeme vypečenou šťávou a cibulkou. Posypeme nakrájenými čili papričkami a podáváme. Při podávání můžeme ozdobit mrkví a petrželkou.

Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 3680x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečení holubi se slaninou

Pečení holubi se slaninou

Holuby oškubeme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Do břišní dutiny dáme slaninu a česnek. Po...

Pečení holubi po sečuánsku

Pečení holubi po sečuánsku

Holuby oškubeme, vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Zobáky důkladně vydrhneme. Poté je osolíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečení holubi po sečuánsku Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

11. 10. 2016, 20:23

Přidat komentář
Thumb
Základom každého "sečuánskeho" jedla je sečuánske korenie. To sa nedá nahradiť ničím iným. Sečuánske korenie pochádza z Číny a tak recept zaradený medzi grécke jedlá je kardinálny omyl. S'-čchuan (česky tradičně Sečuán nebo Sečuánsko, čínsky: 四川; pinyin: sìchuān; překlad: Čtyři řeky) je provincie v Čínské lidové republice.

Lu 12. 01. 2013, 19:02

Facebook komentáře