Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Přidat na Pinterest
Připravuje se z hořčice, koření a octa. Má světle oranžovou až hnědou barvu. Bez výrazné chuti, výborně se hodí ke grilovanému masu. Můžeme přidat několik kapek citrónové šťávy, kopr. Využijeme ji i jako marinádu kuřecího masa.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Francouzský dresing

Francouzský dresing

V misce promícháme olej a ocet, aby se obě chutě promíchaly. Po promíchání vložíme hořčici a opět promíchám...

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Pevné složky semeleme na masovém strojku, přidáme koření, promícháme. Mažeme na chléb a posypeme jemně seka...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Hořčičná omáčka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře