Francouzský dresing

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
0min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

98 kalorií
0.0g cukrů
9.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

V misce promícháme olej a ocet, aby se obě chutě promíchaly. Po promíchání vložíme hořčici a opět promícháme. Nakonec dochutíme a přeléváme na různé druhy pokrmů.

přidejte na:
fire little boy

25. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Moc octu.
Přidané ingredience: žádné

Karel 01. 05. 2014, 20:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
klasika francuzsky dressing

majka 17. 06. 2016, 09:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
normálny dressing chuťovo

katka16031 04. 03. 2017, 20:14

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý dressing, davam ocot podla chute

Svetlana 10. 09. 2017, 13:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
s menším množstvom octu je to vyborný dressing

palino 13. 11. 2017, 22:34

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Díky... moc mi to pomohlo hledala jsem... ted jenom vyzkoušet ;-)

mmm 07. 07. 2010, 17:58

Chybějící obrázek
Tak to je recept na základní dresing, ale nemé někdo nějak zmáknutej ten co dělá třeba Hellmans? to je trochu jiná chuť a mají v tom bylinky, cukr, sůl a spoustu "specialit" které se snad dají nahradit něčím jedlým :-) Díky moc za radu, kdyby někdo věděl, prosím moc na email - zdeny35@seznam.cz

Zdeněk 01. 05. 2012, 22:46