Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí hamburger

Hovězí hamburger

Přidat na Pinterest
Tmavě červené maso tura domácího, které má charakteristickou chuť a aroma. Pro zvýraznění chutě se do směsi masa přidává koření (majoránka, sůl, pepř a další). Vytvarujeme středně velké koule, které zmáčkneme v dlaních a opatrně grilujeme (maso musí zůstat nadýchané).

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Mleté kouličky s omáčkou na způsob svíčkové

Mleté kouličky s omáčkou na způsob svíčkové

Mleté maso smícháme s kořením na mleté maso a s vejcem, dobře prohněteme a utvoříme z něj malé kuličky, kte...

Rychlá želva

Rychlá želva

Anglickou slaninu nakrájíme na 6 proužků a propleteme jako rohož, tj. ze tří proužků vyrobíme osnovu a tou ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Hovězí hamburger Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře