Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí ledvinky

Jehněčí ledvinky

Přidat na Pinterest

Vnitřnosti. Maso je vhodné k dušení, smažení, grilováni  či pečení. Doba přípravy se pohybuje mezi 10-30 minutami. Chutná velice dobře s rozmarýnem nebo tymiánem. Maso je jemné a je kvalitnější než například vepřová ledvinky.

Autorem popisu ingredience je vítězka soutěže s kořením Rossk 2009, Klea99

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Superzdravý koláč s masem a ledvinkami

Superzdravý koláč s masem a ledvinkami

Cibuli nakrájíme najemno a spolu s bobkovým listem a tymiánovými snítky je smažíme asi 10 minut na oleji. ...

Indické grilované ledvinky (Gurdakapúra kabáb)

Indické grilované ledvinky (Gurdakapúra kabáb)

Pistáciové máslo: Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je se 7 ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jehněčí ledvinky Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře